HuAnita -> RE: jezna, ko pajk!!! (12.11.2009 11:11:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ma ne, saj me ne prenasajo okoli. cena je pac taka.problem je samo ker niso prej povedali. konec koncev pa z racunom ne bom nic na boljsem! sem se ohladila. hvala bogu, da majo mulci kaj pocet v tej nasi zabaceni vasi! Prenašajo naokoli, jap. Če je rečeno, da je to znotraj šole, to mora biti zastonj, razen če recimo potrebuje otrok kakšne posebne pripomočke, če jih šola nima dovolj, pa jih najame in se potem najemni stroški porazdelijo med otroke. To se ve že vnaprej. Ker tudi moj partner ima dejavnost po vrtcih, ki ne spada v 'osnovn' ponudbo vtrca, gre za t. i. nadstandardne aktivnosti ali kako se jim že reče..... In gre na roditeljski, predstavi zadevo staršem, pove, koliko bo stalo, kako se obračuna, če manjkajo... Teotetično vrtec oz. v 1 primeru šola, nima nič s tem - razen da dajo v najem telovadnico... Tako da jaz bi šla prav do vodstva šole, kaj si dovolijo. Ne rečem, če bi bilo ob začetku rečeno, da sta 2 m posksusna in zastonj, potem pa se bo plačevalo, ampak tole ni način. Pa tudi račun moraš dobiti, za oba otroka, blokec je za njegovo evidenco, ti pa dobiš lepo obračun na papirju....
|
|
|
|