Polnilec za laptop? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Jelcy -> Polnilec za laptop? (11.11.2009 13:53:20)

Pred casom mi je padel prenosnik iz postelje na tla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...in delal je normalno, samo polnit se ni hotel, bil je priklopljen na adapter in se ni polnil. Ko se je baterija izpraznila je "crknil".....od tega je ze kako leto. Zanima me v cem bi bila napaka, glede na to, da je racunalnik delal...po mojem se je poskodoval kaksen del kjer se polni. Sicer mi ni do rac, saj smo nabavili druga 2, ampak bi rada prisla do slik in vseh ostalih podatkov.
Malo sem zakomplicirala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

K_a_t_i -> RE: Polnilec za laptop? (11.11.2009 14:21:21)

A če ga daš na adapter računalnik ne dela? OK, si napisala, da se baterija ne polni, samo to je lahko tudi  znak, da je crknila baterija - nisi pa navedla, ali tudi računalnik ne dela, če je priklopljen na elektriko.

Jelcy -> RE: Polnilec za laptop? (11.11.2009 14:42:28)

Ne ne dela racunalnik, tudi ce je priklopljen na elekriko....delal je doker je bila polna baterija, ko je bla pri koncu sem ga dala polnit in ni se ponilo..od takrat je ugasnjen.

veselka -> RE: Polnilec za laptop? (11.11.2009 15:05:20)

vse podatke imaš na HD, tko da če HD dobiš ven in ga priklopiš na drug računalnik, bi mogla pridt do podatkov. kako to narest, pa js nimam pojma, ker se ne spoznam...

Jelcy -> RE: Polnilec za laptop? (11.11.2009 21:27:34)

Vem, da se podatke da dobit ven, samo mi je zal racunalnika, ker dela, samo s polnjenjem je neki narobe...pa me je zanimalo, ce je imela se kaka tak problem?

veselka -> RE: Polnilec za laptop? (12.11.2009 12:38:07)

ja lahko da je baterija šla, al se je morda pri kontaktih kej premaknil, zlomil... nesi na servis. sej loh ga daš samo pogledat, pa ti pol povejo, a se splača popravlat al ne.

men je tud že padu na tla, sam je na srečo odnesu brez posledic.

Stran: [1]