svečke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pat -> svečke (16.6.2005 13:07:45)

lep pozdrav!

vem, da se bo nekaterim zdelo tole neumno vprašanje, bi bilo pa vseeno fino, če se me kdo usmili in mi odgovori...

G mi je predpisala svečke (tetraboratis).pa me zanima, kak se to zdej sploh uporablja-ok vem, da jih daš v nožnico, to je tud vse, kar v navodilih piše. kuk daleč pa?a to đe smeš čutit. g je tud rekla, da ne ovira seksa, da pa ni prvailnega okusa.
ok, torej dam svečko not in ...? kaj pol? a je to to, čakam, morm na kaj pazit, na lulanje, prehrano, karkoli...

mislim, da je brez pomena razlagat, da svečk še nisem uporabljala in da vse, kar je bilo tam notri je tampon in :love:prijetelj;)

rozi81 -> svečke (16.6.2005 13:13:52)

Te svečke vstavlaš ponoči, ko greš spat. Ker če jih boš čez dan ti bo vse vn steklo. Se pravi ko greš spat si jo vstaviš notri tako kot tampon, ne smeš je čutit. Lepo se uleži na postlo in porini not. Priporočam ti pa še da si daš gor na spodnje hlačke ša kakšen uložek, ker malo pa vseeno vn steče kljub temu da ležiš.

Lp S

pat -> svečke (16.6.2005 13:24:05)

thx..bomo poslusli danes!

Grascakinja -> svečke (16.6.2005 16:11:04)

Ti med uporabo svečk ni odsvetovala seksa? Meni pravi, da takrat, ko uporabljam vaginalete, naj ne seksam, da se flora v nožnici popolnoma popravi (včasih jo poruši tudi sperma).

Sicer pa tudi jaz priporočam vložek na hlačke, vaginaleto pa pred spanjem potisneš not, tako kot bi tampon in to je to. Ko boš vstala iz postelje, se ti zna rado pocedit kot pri M.

pat -> svečke (16.6.2005 16:16:43)

men je rekla, naj kr seksamo;), sam da nima prijetnega okusa, da pa če ga to ne moti (ker je bil glih zravn), naj kr, ker ni škodljivo.;)

Grascakinja -> svečke (16.6.2005 16:18:52)

Pol pa veselo na delo :sloncek: :)-:)-:)-

Stran: [1]