študentka Mici -> margarina rama (10.11.2009 21:35:45)
DAnes sem dobila obvestilo, da se je začela nova nagradna igra margarine rama za knjižico receptov Diši po slaščicah. Izrežite 6 črtnih kod z 250-gramske ali 3 črtne kode s 500-gramske margarime za peko. Pošljite najkasneje do 28.12.2009. Viška imam nekaj ean kod margarine rame, ki jih zamenjam za kode čajev 1001 cvet ali nalepke kava za na pot iz petrola. Lp
da dopolnim ŠtudentkoMici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in skupaj z davčno številko pošljete na naslov: Rama, p.p.262, 1002 Ljubljana.
ja večja količina je in pa nove kode so. Ne vem če stare še veljajo [sm=smiley13.gif]
a še to jaz pa imam še nekaj starih kod
študentka Mici -> RE: margarina rama (20.10.2011 16:16:55)
Kakšne so nove kode?
Do sedaj se je pošiljalo do skupne teže 1,5 kg.
študentka Mici -> RE: margarina rama (20.10.2011 16:19:56)
Če imaš v mislih tiste rumenkaste kode, so prave, ker sem jaz lani kombinirala nekaj takih in nekaj belih. Po moje je glavno,d a je prava koda... Drugače pa še nisem zasledila kakšne bi bile drugačne kode.
ema111 -> RE: margarina rama (21.10.2011 0:07:20)
IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici
Če imaš v mislih tiste rumenkaste kode, so prave, ker sem jaz lani kombinirala nekaj takih in nekaj belih. Po moje je glavno,d a je prava koda... Drugače pa še nisem zasledila kakšne bi bile drugačne kode.
JA, pomoje veljajo stare kode (malo drugačene barve, sv.modra, sem vidla na 500g), če je le številka kode ista (to pa še nisem primerjala).
študentka Mici -> RE: margarina rama (21.10.2011 19:48:46)
Jaz imam viška kode margarine rame, ki jih zamenjam za točke z izdelkov paloma. Več na zs. Lp
Živjo, se priporočam za kakšne odvečne kode od rame. Za menjavo imam smrkce 3d, tuš kartice, animal planet sličice, dinozavre, kode 1001 in en cvet, linote medvedke, kaj se bo že našlo, lp, metka
Imam eno prošnjo. Moja mami ima en kup kod od Rame, samo ne ve, od katerih so. Če bi mi lahko ena prepisala kodo iz 250g ali pa iz 500g Rame, pa napiše od katere je. Da bomo vedele koliko katerih poslat.