Anonimen -> ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš (16.6.2005 13:08:27)
|
Jest sem pa besna kot ris:grrr::grrr::grrr::grrr: Še v zimskem času smo rezervirali apartma za dopust na moževi firmi.Katja komaj nažicala dopust v službi. Pa se ti včeraj oglasi oseba iz moževe firme.Da naj zamenjamo termin dopusta,ali skrajšamo za en dan,ali gremo v manjši apartma..halooooooo....češ,da bo na dopustu familija z dvema otrokoma pa oni rabijo ta apartma,pa da imajo prednost do dopusta v teh apartmajih mlade družine z majhnimi ali šoloobveznimi otroci in ker hodijo tja že vrsto let.Haloooo...moj je že 24 let tam zaposlen..pol ti pa pridejo mladi..pa si za na stranski tir.Pa še moti jih ker moj mož ne gre z nami...ja kaj smo pa mi jaz in otroci:zmeden2:najožji družinski člani...na bruhanje mi gre:grrr: Zdej smo se sporazumeli,če hočemo na dopust moramo sprejet kompromis.Dva dni prej namesto v ponedeljek v soboto v največji gužvi.Če gremo zgodaj od doma,da se ognemo vročine in gužve za trajekt bomo morale čakat do 16h popoldne,da spraznejoapartma,ker imajo malega otroka in ne bi po vročini stran šli...ejjjj kaj pa naš Timi?a je velik? Presneto....me ima,da bi koga zmlatla.:grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|