Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:48:27
|
|
|
|
Tiki
|
Mi vse kupujemo pri AGP - Labore.
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, jagoda, to pa pojma nimam... 8) tega Zara najrajš uporablja...boh ve, zakaj :)-
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina pol maš ok kartico, lohk takoj začneš slikat. ;) Erdbeere lahko da bom čist mem usekala ampak zdi se mi da sva dala nekje 15000 za pekač. Je moj dragi to rihtal.
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
8) - men je pa ta jezica - učitlca - očalar - pametnjakovič.... tok ušeč, zakaj bi bil še debilko, k je tolk luštn...
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej, debil 8) That's me! :)-
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
A je to rostfrajast pekač? Kako potem spravite dol ostanke od pečenke? 8)
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj je pa sploh treba dol spravljat ostanke? Sej se drugič spet umaže, al ne :ups:
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:52:19
|
|
|
|
Erdbeere
|
ja Meta špohtl uzameš pa popraskaš pa še mal prila k gre vse dol pol pa res ni panike :)-
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
meta tako, da not pečeš samo krompir!;) Problem rešen! :)-
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 12:54:34
|
|
|
|
Tiki
|
Saj je meni tudi čisto simpatičen, le v vednost sem hotela dat :ups: . Pa se dejmo zmenit in difinirat kaj bo na tem forumu, kaj pravite? Predlogi? No saj drugače ima pa lahko več pomenov, ki jih itak potem razberemo iz spremljajočega besedila. Kar je pa po mojem še najboljše - tako kot je.
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 13:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
8)
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 13:08:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem pa besna kot ris:grrr::grrr::grrr::grrr: Še v zimskem času smo rezervirali apartma za dopust na moževi firmi.Katja komaj nažicala dopust v službi. Pa se ti včeraj oglasi oseba iz moževe firme.Da naj zamenjamo termin dopusta,ali skrajšamo za en dan,ali gremo v manjši apartma..halooooooo....češ,da bo na dopustu familija z dvema otrokoma pa oni rabijo ta apartma,pa da imajo prednost do dopusta v teh apartmajih mlade družine z majhnimi ali šoloobveznimi otroci in ker hodijo tja že vrsto let.Haloooo...moj je že 24 let tam zaposlen..pol ti pa pridejo mladi..pa si za na stranski tir.Pa še moti jih ker moj mož ne gre z nami...ja kaj smo pa mi jaz in otroci:zmeden2:najožji družinski člani...na bruhanje mi gre:grrr: Zdej smo se sporazumeli,če hočemo na dopust moramo sprejet kompromis.Dva dni prej namesto v ponedeljek v soboto v največji gužvi.Če gremo zgodaj od doma,da se ognemo vročine in gužve za trajekt bomo morale čakat do 16h popoldne,da spraznejoapartma,ker imajo malega otroka in ne bi po vročini stran šli...ejjjj kaj pa naš Timi?a je velik? Presneto....me ima,da bi koga zmlatla.:grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 13:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevaaaaa, rita raste :)- Sigurno te jezi, mater, ampak sej bo, sej bo...ti k si pametna ženska boš že znala uištimat tako, da bo prav. ;)
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 13:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva jaz sem tut hotla it z mojo mami in Leo v prikolico, preko očetovega sindikat. Smo imeli že dopust zrihtan in vse za septembra pol so nam pa prestavli zaradi enih, ki imajo šolobveznega otroka (kar mi nijasno, ker je septembra že šola):zmeden: na začetek julija. tko da gre zdaj Lea sama z mojo mami za 10 dni n morje. Že zdaj me pri srcu stiska, ne vem kako bom brez nje tolk časa prvič zdržala. Ampak po drugi strani bodo pa moje joške imele tudi dopust in je mogoče dobra šansa za nehat dojit.
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 13:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to je odlična šansa za nehat dojit, punčka bo pa tud pozabila oz. vidla, da te ni zraven in da ni zizike. Jst sem tud nehala na podoboen način...čist brez težav ;)
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 13:31:07
|
|
|
|
klarisa
|
no, ve fotografinje včer sem zasledila da ima fotoasja akcijo dimenzij slik 10x15, 10x13 za 19,sit (drugač je 49 sit) če naročiš preko maila.treba si je sam downloadad njihov program na foto-asja.si pa pa
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina, jaz ima tudi Olimpusa, takega modrega. Pojma nima katera oznaka. Ampak se ne da slik 10 x 15 naštimat, moraš dati razvit tja, kjer imajo 10 x 14. Če je to ta. Je pa fino. Jaz sem prej celo premoženje za slike zapravila, zdaj pa dam razvit samo tiste, ki izpadejo res lepe (no, recimo...).
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Vi še vedno o fotoaparatih,men se pa še vedno od besa kadi iz ušes:grrr:Paste grizem:kuza:
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Spliš, moj je pa moder, pol se najbrž da une slike neki krat neki naštimat... :)- pojma nimam, bom povedala, ko ga pogruntam. Neva, nehej težit, mater :)- Ne, sej pravim, da rit raste...:)-
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:10:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak al bina hočem tolažbo:((:((pošlji jih še ti v tri kras.... zame pleaseeeeeeeee sočustvuj z mano..pa mojo rit pr mer pust:)-:)-
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Gonte se vsi skup u tri krasne p.m., mater vam cigansko :grrr: je dost?
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa kaj je zdaj? Moj je moder, a tvoj je tudi moder? Ne, naj grejo v tri velike riti!
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
JEEEEEEEEEEEEE!!!!!Tako se govori:)-:)-:)-:)- Upam da so slišali ali vsaj skaptirali:)- Hvala al bina ti si taprava drugič te kar z sabo vzamem:)-to bojo vsi bežali pred nama:)-
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zmenjeno, Neva ;) Moj je siv, Spliš, kdo je reku, da je moder :zmeden2:
|
|
|
|
ČVEK TEMA - ne odpiraj če nočeš 16.6.2005 14:19:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdo je siv:zmeden:kdo je plav:zmeden:kdo naj gre v tri krasne:zmeden:a sem vas nalezla z jezo:)-
|
|
|
IME ZA FANTKApodica2NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?Lovro (
21%)
Svit (
14%)
Izak (
11%)
Vid (
20%)
Enej (
30%)
Aidan (
4%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!