men je pa luštn:)) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tesa -> men je pa luštn:)) (16.6.2005 11:55:05)

Moj zlati možek je popokal tamalčka in šel lepo na sprehod, da lahko jaz visim tukaj gor in klaftram neumnosti:)-
Madonca včasih se sploh ne zavedamo kako super dedce imamo. Vidmo jih samo takrat, ko jih lahko popljuvamo.
Dejmo jih kdaj tut pohvalt:bravo: Sej ga bom osebno tut, ko pride nazaj;)

total -> men je pa luštn:)) (16.6.2005 12:01:01)

Ja maš prav,jaz lahko trenutno zelo pohvalim svojega tasta,ker ima cel dopoldan mojega sončka in ga lepo pazi,dragi namreč dela,ko pa je fraj pa sta oba z njim,tako da imam cel dopoldan zase,pospravljam ,kuham mal tle gor visim,večinoma pa uživam,oh saj mal:)-:)

tesa -> men je pa luštn:)) (16.6.2005 12:07:23)

Ja super če imaš koga, da te vsaj malo razbremeni. Midva sva sama za vse:( Pa tko luštno je videt kolk moških se sprehaja po parku z otročki. Res zanimivo sploh dediji:bravo: Po moje svojih otrok niso nikoli pazili, zdaj so pa čist navdušeni nad vnučki in vnukinjami. Sam mi nimamo dedija:(

total -> men je pa luštn:)) (16.6.2005 12:13:16)

Ja tesa,moj tast ni nikoli imel toliko stika s svojim sinom,tako da se zdaj 100% posveča vnuku,ko pa pridem domov pa spet moj oče prevzame naloge in je z vnučkom,res mi je fajn da jih imam:bravo::bravo::bravo:

Pupica -> men je pa luštn:)) (16.6.2005 17:24:12)

Ja se strinjam tesa:)-:)-
Jaz sploh na vem kako bi sfongala vse brez mojga :love::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Zdej je sicer malo kriza ko je šel še za 2 leti v šolo. Prvič za to, ker zjutri gre in popoldne šele pride domov, pa še malo manj denarja je...ampak za pljuvat pa res ni:)-

Se mamo pa potem ćez vikend na orto radi9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
Pa še vsako željo nama izpolne,skratka kar fajn je tale najin očka!!!

PA ŠE IZPITKA JE NAREDIL!PRVEGA, A VERJAMEM, DA BO OSTALE TUDI.

hm...ne vem če ga ne bi še na faks naprej poslala. Sej se bomo navadl sam z eno plačo žvet:zmeden:Bo pa pol tolk bolj:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]