Maksi1 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (10.11.2009 21:28:08)
|
Dober večer! Čestitam za 8. del...spet ste ujele čvekalno formo! Ajvy - sem vesela, da so norice za vami. Uboga Tarja je ujela prav tahudo varjanto. Prav korajžno ste vsi skupaj srečno prestali. Je pa fino, ker za noricami zdej ne bodo več zbolele. Geji - mi imamo tudi ene gej frende, ki so pari. So super ljudje in me prav eno figo briga, kaj počnejo, ko so sami. Za pogovort (o dobrem in slabem) in za zažurat so super frendi. Sunny - kako je blo lepo se sprehajat po sončku, ane. Prou pašalo. Danes smo imeli posvetovalnico. Še vedno držimo prvo mesto med najlažjimi čebelicami. Za seznam: 7700g in 72,5 cm pri enem tednu manj kot 9 mesecev (Katjuša napiši kar pri 9m). P je rekla, da je sicer lahka, vendar da sledi svoji krivulji in glede na to koliko je živa, je vse ok. Pa še pohvalila jo je, da ima odlično finomotoriko. Dali smo tudi kri in vodo, in rezultati so bli ok. Vprašanje: kako je z agrumi. Kdaj jih bodo naši lahko jedli? Za vse bubančke držim pesti, da bodo kmali ok. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|