TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......jutro Dobro jutro...dober dan...joj, naš je dans res kar dober, je Majči spančkal tko lepo...sam 2x sem vstala, se zjutri sploh nism prepoznala No zdej sem za firmo delala, se mi zvečer ni več dal, pa moj je čist u stiskanje padu No, sej morm še nekaj računov napisat, pol pa seznammmmmmmm za štacuno, mamo vse čist prazn, pa s ta velko gremo dans končno po tiste čevle k smo jih šli kupovat že kak mesec in pol nazaj...neuspešno seveda, zdej pa je ratal nujnoooo, tko, da bo kar pester dan. Včeraj imeli še mal težav zvečer z našim Mihcem, ga je tale bolezen v fuuul slabo voljo spravila, pa še Majči je bil bolan in smo mu nehote sigurno mal več pozornosti posvečal k je pač mali, Miha pa že tak možakarček, v glavnem ful se mu je slabih stvari nabral in mu je ležel na duši na težko , pa še drugo učitelco so dobili, eno starejšo, ta mlada u iber lušna je šla na porodniško, pa še scrkljancek je bil zdej kr 8 let ...tko, da sva imela pogovor, stiskanje, solzice, stiskanje, branje pravlice...kr nisem mogla verjet, kako veliko lahko leži na takim škratom, no, zjutraj je bil kot prerojen, zato bova mogla še ponovit tak večer, sam brez solzic, če bo šlo. no zdej me pa mali kliče na tla igrat!!!!!!! dostikrat pozabimo na tavečje , ker se pri majhnih toliko dogaja
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|