Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 20:46:09
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pa danes postavili smrekico, pa lučke Mi je zdej tok všeč, pa Žiga je tud čist navdušen . Zraven smo vrteli božične pesmi, res sem že čist v praznični december padla Žal je zmanjkalo časa za kako rundo piškotkov ampak jih bom pa jutri delala, pa Nejc mi bo pomagal. Grem nama z enga vročga kakavčka narest. nočko pa se jutri tipkamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 20:50:46
|
|
|
|
Onasiss
|
joj tale moj Onasiss.... ma to je huj k baba...sam seb se smil, cel dan jambra...mater me je razpizdu... rečem, da se grem učit...ja cel halo...k da se grem po p...zdi praskat...ma človek sploh ne razume kako je z učenjem, ker se on ni nikoli učil oz se mu sploh ni dal.... In pol še...ma ne vem kaj naj rečem... stoji pri pultu in je, Vito sedi za mizo, Evita pa okol skače, jaz sem pospravljala perilo...in kar naenkrat zaropota in prletim kva je blo... deska, na kateri režemo salame (teža cca 1,5 kg) gor pa še nož ta mala potegne nase...ja p..izda pa zraven je bil...... ...sicer je imela srečo in je dobila samo salamo na glavo...ampak kva pa če..... ..... ma sem čist živčna....pa zraven je stal...ma cel dan kr neki sanja.... UPAM, DA ME RAZUMETE, sicer ga nočm neki krivit...res bi se to lahko vsakmu zgodil.... ampak res ne razumem zakva non stop ta kurčev TV bul..... HVALA KER STE ME BRALE.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:03:43
|
|
|
|
Jutta
|
Urša - pri nas je bilo danes čist isto Smo postavili drevesce, namontirali lučke, vrteli božične pesmice Smo tudi mi čist padli v predbožično vzdušje. Meni je to tako fajn A imaš kakšen fajn in preprost recept za piškote?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:04:05
|
|
|
|
piskot
|
onasis socustvujem. poznam. meni se je danes snelo. spala spet nisem skoraj nic, oba otroka sta spala pri meni, prehlajena sem, heksensus v vratu tak da se komaj s postelje zbasem, vstali smo ob 6h, gospod pa ob 9h . se je potem nekaj trudil okoli kosila. je skuhal kosilo. jaz sem juho skuhala, krompir nalupila in narezala, solato pripravila, on je pa spaniral piscanca in ocvrl. na koncu smo se atiju lepo zahvalili ker nam je skuhal kosilo . sej faca drgac, sam vcasih mi pa dvigne pokrovko.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:04:44
|
|
|
|
Jutta
|
Onasiss -
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:11:16
|
|
|
|
Onasiss
|
piskot....ma ne vem kva mu je zadnje čase.... probleme ma sam s sabo...men se pa ne da z njim ukvarjat...sory...on tud nikol ne vpraša če kaj rabm.... pa ne da se mu dopovedat, da se je za izpite potrebno učit..... ja, ja... tile zahvale so mi dobro znane.... jutta...hvala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:25:13
|
|
|
|
Ajvy
|
tko....zdej pa lahko mal več pokomentiram.... Jutta...tko kot sem rekla...brez zamere....ampak tko je .... IN žal...gre redko kdaj zdej na lep način....oz. če maš srečo se lepo sami odstavijo...milion zgodb je.... GLede uspavanja ...je vztrajnost najboljši način....tko je ...žal... Piškot...glede na to da si čist ze beyond utrujena....ti svetujem....da spelješ stvar do konca.... Če je ANa z vama v spalnici...pojdi ti za nekaj noči ven spat...da te ne bo vohala....možek naj opravlja potrebno...... Držim pesti...res....velikokrat pomislim nate....in res....vem da imaš svoje otročke zelo zelo rada...samo klelele ti ....tebe ni..v tej sliki...in to je zelo narobe...... Razumela sem ,da se zdej odvajata...vsak dan bo manj tega...poslušaj..se joče ..ja...kolk pa ti jočeš zdejle...kolk se pa ti notr u sebi dereš, ker enostavno nimaš energije.....tega nihče nikoli ne upošteva..pa bi morali....ker konec koncev si ti mati..in nimaš otrok zato ,da bi trpela...temveč zato ,da bi uživčkala v tem.... Pa nehaj s takimi da smetiš..ja kaj ti pa je....važno ,da si prišla vprašat...da skupno rešimo situacijo.... KOlumbo..super za lep dan Tancy...waw..to je bil pa cel igralni dan...the best... hvala za info....bom pogledla....v pikapolonici je 40 evrov... Midve s Tiso se ne dojiva več ze kakšen mesec...sva pa načrtno opustili in zelo počasi..... sjmm...ja, kako zdej...a zdej bom mela pa prazno skledčko, k nauš nč od hrane govorila
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:27:34
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša..full dobr za smrekico....res..... ONasiss... deci os res iz druzga planeta....res... jutta....super za vzdušje.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:38:24
|
|
|
|
Jutta
|
Ajvy - ja, jaz te razumem, da hočeš z nasveti pomagat in najbrž imaš prav, oziroma kot sem rekla, upam, da imaš . Je pa res, da imam v primerjavi z drugimi mamicami, ki dojijo, jaz najbrž pri odstavljanju malo več sreče, ker pri dnevnem dojenju se je Vid res sam odstavil - ko sem mu ponudila dojenje je zagrabil in takoj nato spustil in se mi nasmejal, zagrabil pa ni več - prijazno mi je dal vedet: "Hvala, a ne potrebujem". Na vsake toliko je to naredil pri enem obroku in sva jih zmanjševala. Pri nočnem mu dam še čas, dokler ne dopolni enega leta...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:50:57
|
|
|
|
sjmm
|
Hoj!!!!!! Sm skurjena dons, ne vem, zgleda, da je bil res naporen teden, pa še vikend za povrh, pa mal virozice, pa malo spanja...eh, sej ne gre jamrat, a ne!!! Joj, naši so se dons tok počassssssss spat spravlal..noro, sem pa kr mal že rožičke dobivala....pol je le šlo glede dojenja vas čist razumem al pa tud ne čist, sej tok dolg mi ni nikol uspel, pa sem zelo želela...no zrastli so vsi, men je kr čez noč zmanjkal in smo bli prisiljeni na flaško, pa to je itak druga zgodba ja Ajvy..no, če maš skledčko blizu....smo imeli zelenjavno kremno juhco s smetanco, pa rižotko z grahom, panirane bučke in peso, za povrhu pa smo si privoščili jogurtov biskvitek s koščki čokolade urša...kok ste bli vi pridni , ste prov holidej spirit jutta...tud vi ste podlegli prazničnemu duhu...najs onasiss...ma, sej s temi našimi vesoljci sami križi in težave, mogoče pa se bo kej zamislu , moj tud kake take strela, pa posod orodje , pa kabli...po pa prav, da lahk deci sam 1 stvar na 1x mislijo....dddddddddddd, me mormo pa na 100...ni pravičen..jz bi se tud včas toook neumno nardila
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:51:35
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutta...sej pravim..veliko različnih izkušenj je....različnih otročkov...sej bo....vse bo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:52:41
|
|
|
|
Ajvy
|
ah...sjmm..jst se bom kar enkrat k vam na kosilo povabila....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:52:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Ajvy - ja, jaz te razumem, da hočeš z nasveti pomagat in najbrž imaš prav, oziroma kot sem rekla, upam, da imaš . Je pa res, da imam v primerjavi z drugimi mamicami, ki dojijo, jaz najbrž pri odstavljanju malo več sreče, ker pri dnevnem dojenju se je Vid res sam odstavil - ko sem mu ponudila dojenje je zagrabil in takoj nato spustil in se mi nasmejal, zagrabil pa ni več - prijazno mi je dal vedet: "Hvala, a ne potrebujem". Na vsake toliko je to naredil pri enem obroku in sva jih zmanjševala. Pri nočnem mu dam še čas, dokler ne dopolni enega leta... jutta...pameten tale tvoj srček
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 21:56:19
|
|
|
|
Jutta
|
Sjmm - če me Ajvy vzame s sabo, bom tudi jaz prišla Kar ne morem verjet, da ti ratajo skoraj vsak dan take pojedine... Njamsi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:05:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Sjmm - če me Ajvy vzame s sabo, bom tudi jaz prišla Kar ne morem verjet, da ti ratajo skoraj vsak dan take pojedine... Njamsi. o, hvala, ja sploh ni panike, bomo kej fajnega zrihtal, dans je blo itak bol na brzake, nič kej nedeljsko, sam je tud tko dost posode....joj, se ful pozna, če kuhaš v malem lončku al pa morš ta prav lonc prstavt....no, jutri bo lažje, mam juhco že skuhano...v glavnem ...vabilo velja...sam smo bol na brezmesnih dobrotah...se pa trudmo, da je zdravo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:07:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Sjmm - če me Ajvy vzame s sabo, bom tudi jaz prišla Kar ne morem verjet, da ti ratajo skoraj vsak dan take pojedine... Njamsi. ej točno to sem hotla napisat....sjmmm pripravi se prihajamoooooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:08:04
|
|
|
|
sjmm
|
želim vsem skupaj!!!! Moj tuk kavč pegla, pa žaga zravn, grem kr mal k njemu, mogoče bo pa pol ure tišine pr hiš!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:09:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Sjmm - če me Ajvy vzame s sabo, bom tudi jaz prišla Kar ne morem verjet, da ti ratajo skoraj vsak dan take pojedine... Njamsi. ej točno to sem hotla napisat....sjmmm pripravi se prihajamoooooo a lahk kr kuhat začnem?????????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:09:35
|
|
|
|
sjmm
|
No, grem...fajn bodite!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:12:39
|
|
|
|
tanci29
|
jutta-pri jedi mamo tko da dokler lepo papca nimamo igrač, potem jih pa dam čeprav zelo nerada ker sem mela prieriku s tem ful dela in sem rekla nikol več---sam ona jih začne na tla metat in pol se cela dol obrne in gleda na tla jest pa veselo pobiram ...sej zdej je bolje dojenje-ja res je veliko zgodbic in različnih izkušenj...jaz imam dve čist različne in bi lahko delila zelo pametne nasvete kako to spelat dokler ni prišla hana ta je čist kontra eriku...ma ja sej bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:13:31
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm No, grem...fajn bodite!!!!!!!!! ne zdej it kuhat...zdej se pejt stiskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:15:22
|
|
|
|
tanci29
|
urša-ful dobro...želo lepo ste preživeli današnji dan.....božiček pa vem da je ob petkih sobotah in nedeljah...sam točne ure pa nebi vedla.....sigurno je tam ob takih urah ko malčki in mamice z očki hodijo okoli...tko da ga ne boste zgrešil če greste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:18:54
|
|
|
|
tanci29
|
onasiss-ej šit...še dobro da je samo salamo dobila na glavo....joj včasih so pa res čist preveč zasanjani tile naši desci.....a ga kej na šihtu daje al ma kr tko probleme s sabo.... erik je že pokonc ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:43:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Sjmm - če me Ajvy vzame s sabo, bom tudi jaz prišla Kar ne morem verjet, da ti ratajo skoraj vsak dan take pojedine... Njamsi. ej točno to sem hotla napisat....sjmmm pripravi se prihajamoooooo iiiii..pol se ne cedijo samo meni sline
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 13.12.2009 22:58:48
|
|
|
|
claud
|
Joooooj men se bo tud snel! Larissa noče spat pa da se na trepalnce postavm. No zdj je že tok zmatrana da v naročju že zaspi, ampak čim začuti da jo bom prestavla v postlco je gotovo...dretje da pop..... Mi je blo že tok dost da sm jo prkloplaa, ampak pol k je zaspala in se mal premaknla spet..dretje...... Ne vem in ne sanja se mi zakaj hudiča se tok dere. Sicer pa tud jst resno razmišljam o odstavljanju od dojenje, ker to da hoče pa kr naprej zizat me dela ful nervozno Kašljam itak tok da me že pljuča bolijo....pa kr ne morm umirit tega kašlja....sama seb grem na jetra kam šele drugim. Očitno je dons en totalno podn dan, večer in tko se bo očitno nadaljevalo pozno v noč.........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
ime otrokaN5raZ možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?Zak (
12%)
Lian (
26%)
Zan (
24%)
Val (
38%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!