|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
13.12.2009 20:46:09   
Urša08
Mi smo pa danes postavili smrekico, pa lučke user posted image Mi je zdej tok všeč, pa Žiga je tud čist navdušenuser posted image . Zraven smo vrteli božične pesmi, res sem že čist v praznični december padla user posted image user posted image user posted image user posted image Žal je zmanjkalo časa za kako rundo piškotkov ampak jih bom pa jutri delala, pa Nejc mi bo pomagal.

Grem nama z user posted image enga vročga kakavčka narest.

nočko pa se jutri tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
13.12.2009 20:50:46   
Onasiss
joj tale moj Onasiss....user posted image user posted image user posted image ma to je huj k baba...sam seb se smil, cel dan jambra...mater me je razpizdu... rečem, da se grem učit...ja cel halo...k da se grem po p...zdi praskat...ma človek sploh ne razume kako je z učenjem, ker se on ni nikoli učil oz se mu sploh ni dal....user posted image user posted image user posted image user posted image

In pol še...ma ne vem kaj naj rečem... stoji pri pultu in je, Vito sedi za mizo, Evita pa okol skače, jaz sem pospravljala perilo...in kar naenkrat zaropota in prletim kva je blo... deska, na kateri režemo salame (teža cca 1,5 kg) gor pa še nož ta mala potegne nase...ja p..izda pa zraven je bil......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sicer je imela srečo in je dobila samo salamo na glavo...ampak kva pa če.....user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... ma sem čist živčna....pa zraven je stal...ma cel dan kr neki sanja....
UPAM, DA ME RAZUMETE,user posted image user posted image sicer ga nočm neki krivit...res bi se to lahko vsakmu zgodil.... ampak res ne razumem zakva non stop ta kurčev TV bul.....

HVALA KER STE ME BRALE.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
13.12.2009 21:03:43   
Jutta
Urša - pri nas je bilo danes čist istouser posted image user posted image user posted image Smo postavili drevesce, namontirali lučke, vrteli božične pesmiceuser posted image user posted image user posted image Smo tudi mi čist padli v predbožično vzdušje. Meni je to tako fajnuser posted image user posted image user posted image A imaš kakšen fajn in preprost recept za piškote?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
13.12.2009 21:04:05   
piskot
onasis socustvujem. poznam. meni se je danes snelo. spala spet nisem skoraj nic, oba otroka sta spala pri meni, prehlajena sem, heksensus v vratu tak da se komaj s postelje zbasem, vstali smo ob 6h, gospod pa ob 9h user posted image . se je potem nekaj trudil okoli kosila. je skuhal kosilo. jaz sem juho skuhala, krompir nalupila in narezala, solato pripravila, on je pa spaniral piscanca in ocvrl. na koncu smo se atiju lepo zahvalili ker nam je skuhal kosilo user posted image . sej faca drgac, sam vcasih mi pa dvigne pokrovko.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
13.12.2009 21:04:44   
Jutta
Onasiss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
13.12.2009 21:11:16   
Onasiss
piskot....ma ne vem kva mu je zadnje čase.... probleme ma sam  s sabo...men se pa ne da z njim ukvarjat...sory...on tud nikol ne vpraša če kaj rabm.... pa ne da se mu dopovedat, da se je za izpite potrebno učit..... user posted image user posted image
ja, ja... tile zahvale so mi dobro znane....user posted image

jutta...hvala...

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
13.12.2009 21:25:13   
Ajvy
tko....zdej pa lahko mal več pokomentiram....

Jutta...tko kot sem rekla...brez zamere....ampak tko je ....
IN žal...gre redko kdaj zdej na lep način....oz.  če maš srečo se lepo sami odstavijo...milion zgodb je....
GLede uspavanja ...je vztrajnost najboljši način....tko je ...žal...

Piškot...glede na to da si čist ze beyond utrujena....ti svetujem....da spelješ stvar do konca....
Če je ANa z vama v spalnici...pojdi  ti za nekaj noči ven spat...da te ne bo vohala....možek naj opravlja potrebno......
Držim pesti...res....velikokrat pomislim nate....in res....vem da imaš svoje otročke zelo zelo rada...samo klelele ti ....tebe ni..v tej sliki...in to je zelo narobe......
Razumela sem ,da se zdej odvajata...vsak dan bo manj tega...poslušaj..se joče ..ja...kolk pa ti jočeš zdejle...kolk se pa ti notr u sebi dereš, ker enostavno nimaš energije.....tega nihče nikoli ne upošteva..pa bi morali....ker konec koncev si ti mati..in nimaš otrok zato ,da bi trpela...temveč zato ,da bi uživčkala v tem....

Pa nehaj s takimi da smetiš..ja kaj ti pa je....važno ,da si prišla vprašat...da skupno rešimo situacijo....

KOlumbo..super za lep dan user posted image user posted image

Tancy...waw..to je bil pa cel igralni dan...the best...
hvala za info....bom pogledla....v pikapolonici je 40 evrov...
Midve s Tiso se ne dojiva več ze kakšen mesec...sva pa načrtno opustili in zelo počasi.....

sjmm...ja, kako zdej...a zdej bom mela pa prazno skledčko, k nauš nč od hrane govorila user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
13.12.2009 21:27:34   
Ajvy
Urša..full dobr za smrekico....res.....

ONasiss...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
deci os res iz druzga planeta....res...

jutta.
...super za vzdušje.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
13.12.2009 21:38:24   
Jutta
Ajvy - ja, jaz te razumem, da hočeš z nasveti pomagat in najbrž imaš prav, oziroma kot sem rekla, upam, da imašuser posted image . Je pa res, da imam v primerjavi z drugimi mamicami, ki dojijo, jaz najbrž pri odstavljanju malo več sreče, ker pri dnevnem dojenju se je Vid res sam odstavil - ko sem mu ponudila dojenje je zagrabil in takoj nato spustil in se mi nasmejal, zagrabil pa ni več - prijazno mi je dal vedet: "Hvala, a ne potrebujem". Na vsake toliko je to naredil pri enem obroku in sva jih zmanjševala. Pri nočnem mu dam še čas, dokler ne dopolni enega leta...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
13.12.2009 21:50:57   
sjmm
Hoj!!!!!!

Sm skurjena dons, ne vem, zgleda, da je bil res naporen teden, pa še vikend za povrh, pa mal virozice, pa malo spanja...eh, sej ne gre jamrat, a ne!!!user posted image user posted image

Joj, naši so se dons tok počassssssss spat spravlal..noro, sem pa kr mal že rožičke dobivala....pol je le šlouser posted image user posted image user posted image

glede dojenja vas čist razumem al pa tud ne čist, sej tok dolg mi ni nikol uspel, pa sem zelo želela...no zrastli so vsi, men je kr čez noč zmanjkal in smo bli prisiljeni na flaško, pa to je itak druga zgodba

ja Ajvy..no, če maš skledčko blizu....smo imeli zelenjavno kremno juhco s smetanco, pa rižotko z grahom, panirane bučke in peso, za povrhu pa smo si privoščili jogurtov biskvitek s koščki čokolade

urša...kok ste bli vi pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image , ste prov holidej spirit

jutta...tud vi ste podlegli prazničnemu duhu...najsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss...ma, sej s temi našimi vesoljci sami križi in težave, mogoče pa se bo kej zamisluuser posted image user posted image user posted image , moj tud kake take strela, pa posod orodje , pa kabli...po pa prav, da lahk deci sam 1 stvar na 1x mislijo....dddddddddddd, me mormo pa na 100...ni pravičen..jz bi se tud včas toook neumno nardilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
13.12.2009 21:51:35   
Ajvy
Jutta...sej pravim..veliko različnih izkušenj je....različnih otročkov...sej bo....vse bo.....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
13.12.2009 21:52:41   
Ajvy
ah...sjmm..jst se bom kar enkrat k vam na kosilo povabila....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
13.12.2009 21:52:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Ajvy - ja, jaz te razumem, da hočeš z nasveti pomagat in najbrž imaš prav, oziroma kot sem rekla, upam, da imašuser posted image . Je pa res, da imam v primerjavi z drugimi mamicami, ki dojijo, jaz najbrž pri odstavljanju malo več sreče, ker pri dnevnem dojenju se je Vid res sam odstavil - ko sem mu ponudila dojenje je zagrabil in takoj nato spustil in se mi nasmejal, zagrabil pa ni več - prijazno mi je dal vedet: "Hvala, a ne potrebujem". Na vsake toliko je to naredil pri enem obroku in sva jih zmanjševala. Pri nočnem mu dam še čas, dokler ne dopolni enega leta...

jutta...pameten tale tvoj srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
13.12.2009 21:56:19   
Jutta
Sjmm - če me Ajvy vzame s sabo, bom tudi jaz prišlauser posted image Kar ne morem verjet, da ti ratajo skoraj vsak dan take pojedine... Njamsi.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
13.12.2009 22:05:46   
sjmm

Sjmm - če me Ajvy vzame s sabo, bom tudi jaz prišlauser posted image Kar ne morem verjet, da ti ratajo skoraj vsak dan take pojedine... Njamsi.

o, hvala, ja sploh ni panike, bomo kej fajnega zrihtal, dans je blo itak bol na brzake, nič kej nedeljsko, sam je tud tko dost posode....joj, se ful pozna, če kuhaš v malem lončku al pa morš ta prav lonc prstavt....no, jutri bo lažje, mam juhco že skuhano...v glavnem ...vabilo velja...sam smo bol na brezmesnih dobrotah...se pa trudmo, da je zdravo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
13.12.2009 22:07:58   
tanci29

ej točno to sem hotla napisat....sjmmm pripravi se prihajamoooooo

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
13.12.2009 22:08:04   
sjmm
user posted image

želim vsem skupaj!!!!

Moj tuk kavč pegla, pa  žaga zravn, grem kr mal k njemu, mogoče bo pa pol ure tišine pr hiš!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
13.12.2009 22:09:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

a lahk kr kuhat začnem?????????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
13.12.2009 22:09:35   
sjmm
No, grem...fajn bodite!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
13.12.2009 22:12:39   
tanci29
jutta-pri jedi mamo tko da dokler lepo  papca nimamo igrač, potem jih pa dam čeprav zelo nerada ker sem mela prieriku s tem ful dela in sem rekla nikol več---sam ona jih začne na tla metat in pol se cela dol obrne in gleda na tla jest pa veselo pobiramuser posted image ...sej zdej je bolje

dojenje-ja res je veliko zgodbic in različnih izkušenj...jaz imam dve čist različne in bi lahko delila zelo pametne nasvete kako to spelat dokler ni prišla hanauser posted image  ta je čist kontra eriku...ma ja sej bo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
13.12.2009 22:13:31   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

No, grem...fajn bodite!!!!!!!!!

ne zdej it kuhat...zdej se pejt stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
13.12.2009 22:15:22   
tanci29
urša-ful dobro...želo lepo ste preživeli današnji dan.....božiček pa vem da je ob petkih sobotah in nedeljah...sam točne ure pa nebi vedla.....sigurno je tam ob takih urah ko malčki in mamice z očki hodijo okoli...tko da ga ne boste zgrešil če greste

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
13.12.2009 22:18:54   
tanci29
onasiss-ej šit...še dobro da je samo salamo dobila na glavo....joj včasih so pa res čist preveč zasanjani tile naši desci.....a ga kej na šihtu daje al ma kr tko probleme s sabo....user posted image user posted image user posted image

erik je že pokoncuser posted image ...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
13.12.2009 22:43:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

iiiii..pol se ne cedijo samo meni sline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
13.12.2009 22:58:48   
claud
Joooooj men se bo tud snel!

Larissa noče spat pa da se na trepalnce postavm.
No zdj je že tok zmatrana da v naročju že zaspi, ampak čim začuti da jo bom prestavla v postlco je gotovo...dretje da pop..... Mi je blo že tok dost da sm jo prkloplaa, ampak pol k je zaspala in se mal premaknla spet..dretje......user posted image

Ne vem in ne sanja se mi zakaj hudiča se tok dere.

Sicer pa tud jst resno razmišljam o odstavljanju od dojenje, ker to da hoče pa kr naprej zizat me dela ful nervoznouser posted image

Kašljam itak tok da me že pljuča bolijo....pa kr  ne morm umirit tega kašlja....sama seb grem na jetra kam šele drugim.user posted image

Očitno je dons en totalno podn dan, večer in tko se bo očitno nadaljevalo pozno v noč.........

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime otroka
N5ra

Z možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?

Zak (12%)

Lian (26%)

Zan (24%)

Val (38%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!