piskot -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (11.11.2009 20:11:19)
|
cer. upam da bo takole lepo vreme se naprej, da bomo lahko vozickali. ana doma tako tezko zaspi. sva se danes spet nekaj guncali, pa nic ne pomaga. se samo proti vratom steguje. ce jo dam na posteljo je pa itak takoj na robu. mah bo ze. jo bo ze babi naucila spat. ja danes smo imeli praznik. za darilo je dobil en avtocek, pa ga je ze izgubil, ker ga je nesel v vrtec. vsaka sola nekaj stane ... šaki si mogoce pomislila, da ne sliši dobro? mi smo to pri martinu ugotovili, da je zato hodil gledat blizje. sicer pa verjetno zaleže samo opominjanje non stop. onasis, katjusa pri nas je isto. se ful lepo zmeniva, da bo tiho, da bo gledal risanko. pol pa ne vem v risanki kaj pomembnega, pa prileti v spalnico in se dere, mami, mami a ves da ... ajooooj. saj zato pa ana cez dan ne zna spat. simona mi nimamo magicnega loncka, ker me je pri martinu ful zjezil, ker poliva, pa se ful tezko je pit iz njega. se jaz sem tezko potegnila. jaz sem ani kupila od nuby en tak loncek, pa ful rada pije iz njega. tudi martin je imel takega. ima tak mehek ustnik, ni cucelj, nekaj podobnega. ja glede spanja, je pri nas vsak dan tako. doma ni sans, v vozicku pa takoj ko prideva po stopnicah iz bloka ze spi. ursa no saj so ti ze vse razlozile. rebeka ojej. ampak sem zadnjic videla enega otrocka s takimi spegli, pa je bil prav jack. se kapico je imel gor, pa kavbojke, pravi frajer.
|
|
|
|