|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
2.12.2009 9:01:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

naša madam še zmeraj spiuser posted image

A to nočna doza???

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
2.12.2009 9:04:59   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

naša madam še zmeraj spiuser posted image

A to nočna doza???

jaaa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
2.12.2009 9:05:40   
Onasiss
Tile stranski učinki še niso popustili... user posted image  pa glih mene, pa glih pred izpitom... ah saj bo... Občutek je podoben kot pri gripi sami, samo ni vročine, ni kašlja... Boleče mišice, glava, utrujenost.... tako, da bi samo SPALAAAAAA.... user posted image  No včeraj sem se mal učila pa veliko spala, pa spet učila, pa .....me kar zmanjka za knjigamiuser posted image user posted image user posted image . Ah...bo že... bo ker boste držale pestke,.... hvala že vnaprej... mi je tale izpit kr neki, ker je stari malce čez les...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.12.2009 9:06:37   
tanci29
urša sem ustala da sem erika zrihtala za v vrtec...pa tud sej ne morm tolk dolg spat....ne vem kaj je zdej to to je že 3ji dan ko takole dolgo spi....zvečer neki bluzi noče zaspat...zaspala je okol pol desetih desetih, ponoč se je zbudila dvakrat in to je to

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.12.2009 9:08:28   
tanci29

Tile stranski učinki še niso popustili... user posted image  pa glih mene, pa glih pred izpitom... ah saj bo... Občutek je podoben kot pri gripi sami, samo ni vročine, ni kašlja... Boleče mišice, glava, utrujenost.... tako, da bi samo SPALAAAAAA.... user posted image  No včeraj sem se mal učila pa veliko spala, pa spet učila, pa .....me kar zmanjka za knjigamiuser posted image user posted image user posted image . Ah...bo že... bo ker boste držale pestke,.... hvala že vnaprej... mi je tale izpit kr neki, ker je stari malce čez les...user posted image user posted image

držimo pesti....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.12.2009 9:10:03   
Urša08

urša sem ustala da sem erika zrihtala za v vrtec...pa tud sej ne morm tolk dolg spat....ne vem kaj je zdej to to je že 3ji dan ko takole dolgo spi....zvečer neki bluzi noče zaspat...zaspala je okol pol desetih desetih, ponoč se je zbudila dvakrat in to je to

Super za takole spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.12.2009 9:10:56   
Urša08

Onasiss itak da bomo držale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image Tile stranski učinki cepiva naj pa čim prej gredo stran.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.12.2009 9:12:58   
Onasiss
ajvy....ja bogi nosek....user posted image user posted image
katjusa....jaz imam od CAMa in je full velik...pa fajn se da u kufr zložit....user posted image ..pa user posted image user posted image user posted image  za Benija

Urša... lepo za obiske...in rogljičke....in kosilo

tanci...kok je fajn k gredo z veseljem v vrtec....pa a ta teden bi šlo???

čebel@....Kdaj torej bo štrudl???user posted image user posted image user posted image

kolumbo....a je šoping uspel???

črtica.....v Kranju bom bom pred peto...in ne vem kolk dolg se bom zadrževala...te pokličem, ko bom konc

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.12.2009 9:22:08   
Čebel@

čebel@....Kdaj torej bo štrudl???user posted image user posted image user posted image

ne pečem štrudla splohuser posted image .........tudi naše pestke imašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.12.2009 9:22:16   
Katjusa
Onasiss fino piši in ne na nas mislt med testom bomo reje me nate:)))

Ja sej sem gledala vse sorte vozičkov sam so cenovno kr dragi tko da hauck je še najugodnejši in nisme ena da tistih k mislijo da če je poceni je za eno šaro.... čist odvisno tud najboljše firme imajo napake:) tko da mislim da če gledam mal tud na ceno bo ta kr OK ima pa velika kolesa in je fino vozen....

štrudl kak štrudl? jst sem še vedno na dieti.... sicer sem se mičkano kršila zadnje dni tako da sem v 14 dneh izgubila 1 kg..... ampak bo počasi in zanesljivo....:)

Miklavž pri nas hodi 5 zvečer, ko otroci že spijo tako da darila se odpirajo zjutraj poravzaprav so ponavadi nasipana na mizouser posted image user posted image user posted image user posted image ko so otroci malo večji jih pa že zvečer pokličemo iz psotelje... ampak to raje ne bomo še letos prakticiral ker pol jih spat ne bomo spravli do jutra.....:)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.12.2009 9:25:13   
sjmm
Dobro jutro!!!!!!!!!

Upam, da ste si privoščile kako fajn kokico,moje je bla bol na brake, ko mali poje, mora takoj iz stola, tko da jz pol kr hitim. Nočka kar ok, sam ko se zbudi je fuul buden, ga potem nahranim, pa še čajček, pa je še zmeri k ris, traja skor 1 uro in pol, da zaspi nazaj, vmes ma pa toook za povedatuser posted image user posted image user posted image , jz pa pol ne morm zaspat k me čist zbrihta, tko da je kofein zelo potrebenuser posted image user posted image

Katjuša.
..upam, da najdeš gut voziček

urša...lep sprehoduser posted image user posted image

ajvy....veliko počitka in boljše nočke ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.12.2009 9:26:51   
Onasiss
Štrudl.... čebel@ je šla zadnjič po ne vem kok zabojev jabolj in danes zjutri je neki z valarjem okrog strašila.....user posted image user posted image user posted image user posted image  ZATO MISLIM, DA PEČE ŠTRUDL.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mIKLAVŽ... pri nas tud ponoč hod....Božiček pa pod smrekico pusti, medtem ko gremo k maši in potem pred/ po večerji odpiramo darila in se igramo....

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.12.2009 9:36:14   
Ajvy

ajvy-še en question...zadnjič si napisala, da je potrebno glede hrane bolj na trdo...a mi poveškakšni so te ukrepi, ker pri nas na trdo ne pali je sam še hujš al pa jest ne znam

bom zvečer..če lahko

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.12.2009 9:41:08   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ajvy-še en question...zadnjič si napisala, da je potrebno glede hrane bolj na trdo...a mi poveškakšni so te ukrepi, ker pri nas na trdo ne pali je sam še hujš al pa jest ne znam

bom zvečer..če lahko

itak...ko boš mela kej cajta...ti se kar prvo lepo spočij, naspi..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.12.2009 9:41:39   
Onasiss
Katjusa...kako je s tisto tvojo prijateljico, ki je imela IVF postopek? So zagledali plusek???

kolumbo,,,danes fajn opravte pri p....

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
2.12.2009 9:42:28   
Onasiss
tanci.....a ta teden bi šlo???????????????????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
2.12.2009 9:43:24   
Urša08
Pri nas je bil že sonček zdej ga je pa uzala maglauser posted image

Sem se spravila na otroško sobico in preoblekla postli, prah pobrisala, posesala, še pomijem po tleh in bo tipi topiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
2.12.2009 9:44:01   
Katjusa

Katjusa...kako je s tisto tvojo prijateljico, ki je imela IVF postopek? So zagledali plusek???

joj sem čisto pozabla sem bla na dopustu in sem dobila sms.... da je nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej čaka na UZ da vidijo če je en al 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako pa je pri tvoji prijateljici?

aja pa ko sem se ravno spomnila smo dobili pošto od sončka in nam bodo povrnal ves denar tud tisto noč k smo tam prespaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
2.12.2009 9:46:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

joj sem čisto pozabla sem bla na dopustu in sem dobila sms.... da je nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej čaka na UZ da vidijo če je en al 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa ko sem se ravno spomnila smo dobili pošto od sončka in nam bodo povrnal ves denar tud tisto noč k smo tam prespaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obe super novički

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
2.12.2009 9:47:55   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem se spravila na otroško sobico in preoblekla postli, prah pobrisala, posesala, še pomijem po tleh in bo tipi topiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  pridna, ko končaš lepo vabljena k meni.... sem te dni malo zanemarjala vse skupaj... me čaka jutri generalno pucanje...razen če ne boš ti prišla.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
2.12.2009 9:48:41   
Urša08
Za Božič mamo pa mi tako navado. 24. tega po službi se napokamo in gremo k mojim staršem, tam ponavadi mamici mal pomagam okol večerje, vrtimo božične pesmi, se pogovarjamo, skratka uživamo. Pred večerjo božiček pod smrekico pusti darila in otroci imajo protekcijo ker so še majhni da lahko pred večerjo odprejo darila in potem se seveda igramo. Sledi večerja okol 7. Po večerji pa pridemo še ta veliki otroci na vrsto pri darilih. Odpiramo pa tako da eden odpira ostali počakamo, tako da odpiranje daril kar precej časa traja. Po odprtih darilih popijemo vročo čokolado in se valjamo po kavču veselo razpoloženi. Preden so bili otroci smo šli še k polnočnici sedaj pa ne. Spat gremo pa kar pozno ker ponavadi še kak božični film pogledamo in je ura koj 1 zjutrejuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
2.12.2009 9:49:16   
Urša08

user posted image user posted image user posted image  pridna, ko končaš lepo vabljena k meni.... sem te dni malo zanemarjala vse skupaj... me čaka jutri generalno pucanje...razen če ne boš ti prišla.....user posted image user posted image

Jutri pa ja ne boš pucala, a se ne bomo dobile?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
2.12.2009 9:49:41   
Onasiss
Moja prijateljica tudi čaka na UZ...ga ima 21 decembra....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  So se ji pa prsi full povečale in baje se je že 5 kil zredilauser posted image , baje sm je!!!!user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
2.12.2009 9:50:54   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
2.12.2009 9:51:31   
Onasiss

Jutri pa ja ne boš pucala, a se ne bomo dobile?

Valda, da bom...halo..morm....
Ja saj res kje in kdaj se dobimo??? Zjutraj imam ob 8,30 zdravnika zaradi kolka, čeprav me je čudežno nehu bolt.....user posted image  ampak grem vseen...morm še za eno stvar rečt.....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?