|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrana
16.6.2005 11:30:21   
LONA13
Mam še en problemček.
Bolj grem proti koncu nosečnosti, manj mi paše jest.
Zvečer sploh ne večerjam, zjutraj pojem jogurt pa spijem :kava:, pol pa mal sadja pa kosilo, pa spet mal sadja...
A je lahko :duda:kej prikrajšan zarad tega?
A ma katera tud ta problemček?

Lp, Lona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hrana
16.6.2005 11:55:19   
rozi81
Joj blagor se teb bolj grem proti koncu, več jem. Sploh ne vem kaj mi je. Kar jedal bi, pa jedla, pa jedla. Kumi čakam da se konča tole k zdej je pa že mal preveč.:((

LP S

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hrana
16.6.2005 11:59:14   
LONA13
Jest sem se celo nosečnost basala kot nora/posebi s sladkarijam. Sej zato pa mam 20 kg več. Ampak zdej se mi je pa ustavl in še eno kg sm šla dol. Skrbi me da tamal ne bo dubu dost hrane:zmeden:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
16.6.2005 12:11:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hrana
16.6.2005 12:15:10   
LONA13
Jest pa ful vode spijem - 3 do 4 l na dan/ pol veš da sem celo noč na wc...:)-:)-:)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
16.6.2005 12:16:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hrana
16.6.2005 12:23:44   
LONA13
Mal še počakaj, ko bo trebušček začel rasti...
Najbolj zanimivo je to, da ko greš enkrat na wc se čist zbudiš in potem ne moreš zaspat nazaj..
če pa ne bi vode pila, bi bila pa spet polna bakterij alb.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.6.2005 12:29:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hrana
16.6.2005 12:32:31   
Aleksandrin
Lona13, kot vidim ti nobena še ni odgovorila, tudi mene zanima. Kako veš, da dobi baby dovolj hrane? 8)

LP :sloncek:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hrana
16.6.2005 12:39:54   
nogometas
Dojenček ne potrebuje količinsko veliko, pomembnejša so hranila iz določene vrste hrane. Zato ni nič narobe, tudi če jeste tako, kot je npr. opisala LONA13, pomembno je sadje, zelenjava in meso. V zadnjem mesecu pa pravijo, da ne paše veliko jesti zato, ker :duda: pritiska na želodec, ko pa se spusti v m.kanal, se pa spet lažje diha in je.;)
Kaj pomagala?

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hrana
16.6.2005 12:40:16   
Nyah*
Jaz sem pa se cisto na zacetku 9nebesa, pa nimam nobenega apetita!:zmeden2::zmeden:

Raje bi videla, da bi imela apetit in bi se mi kaj posebnega jedlo, kot vsem noseckam, meni pa nic, prav nic.

ne vem, koliko je to dobro, v prvih tednih sem tako izgubila 2,5 kg, prej pa nikakor nisem mogla shujsat, preden sem bila :nosecka:.

Baje da :duda: zase vzame kolikor rabi, da zmanjka pac za mamico, ampak ce jes premalo po moje se :duda: nima kaj vzet ali kako :zmeden2:.

res bi kar raje videla, da sem non stop lacna, kot pa takole.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Hrana
16.6.2005 13:00:00   
LONA13
Nogometas, hvala ti!!!

Čez vso nosečnost sm si kr velik zaloge nabrala, tko da po moje je ne bo zmanjkal tud če cel teden ne jem.

Se bom potrudla čim več sadja pa zelenjave jest/meso pa tko al tko zraven paše.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Hrana
16.6.2005 13:09:26   
valentina.

Ja, meni tudi zadnje tedne diši samo sadje in jogurt, kaj drugega pa si bolj prisilim, ampak ne dosti. Kg pa imam že itak od prej preveč. Po mojem ni to nič narobe :zmeden:?!

LP, valentina

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?