Najki -> RE: Obiski v P? (22.12.2009 11:55:07)
|
Sem rodila letos januarja v Postojni in je bila prepoved obiskov razen za partnerje. Prepoved so uvedli ze decembra lani. Starejsi otroci lahko takoj kaj prinesejo iz vrtca ali sole. Je bilo tezko za novopecene dedke in babice, se tezje pa za moje cimre, ki sta obe imeli starejse otroke doma, ki so ju pogresali, pa obe sta ostali dlje notri zaradi zlatenice in prehlada. Ce pripeljes svoje starejse otroke, tvegas tudi zdravje drugih novorojenckov, ne pozabi tega. Rajsi pazi na zdravje vaju obeh, da bos res cimprej doma. Sicer je pa fajn, ce ni obiskov. Jaz nisem dosti spala v P., ko pa je prisel moj dragi, sem za cas obiskov odspala, on pa je pazil malcka. Mi ne bi sedlo imeti vse babice tam. Sicer pa imajo sobo za obiske, ne marajo, da se hodi v sobe na oddelke. Ce bi bili obiski dovoljeni namrec. Bila pa sem tudi 2 dni na pediatricni en mesec nazaj, pa ni bilo nikakrsnih obiskov dovoljenih. Naju je mama pospremila, pa je samo odlozila torbo in morala ven. Poprosi kaksno prijateljico, da prvorojenca pelje ven za par uric, ko bo moz na obisku. Ali da ga popazi doma.
|
|
|
|