|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri test in kdaj?
10.11.2009 12:20:38   
Amoss
Mene pa zanima kdaj vam je test pokazal user posted image in kateri?
Pri nas namreč user posted image zamuja 5 dni, naredila sem že tono testov ker imam res občutek da tokrat je uspelo a so vsi - user posted image , ni v navadi da bi user posted image zamujala, je ponavadi točna kot urica a ta mesec je ni.Smo že vsi zelo nervozni, ker bi morala v ponedeljek na rentgen in zdaj ne vem kaj naj naredim po eni strani bi rade volje odpovedala seveda če bi bila noseča, a kaj pa če nisem in bom si vse zavrgla in se ponovno postavila na čakalno listo, normalno da mi user posted image pomeni več, ampak sem v precepu kaj narediti.Zanima me še če ste katere delale samoplačniški beta hcg koliko stane in kje v Mb ju ga delajo razen v stolpnici.
Hvala vam za odgovore!

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri test in kdaj?
10.11.2009 13:54:05   
isobel
Kaj pa, če bi poklicala G in jim povedala, v čem je težava. Mogoče ti bodo lahko naredili krvni test. Jaz bi vsekakor to najprej poskusila preden bi šla na samoplačniško.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2009 14:09:54   
Amoss
Sem jo že in mi je rekla da naj pridem čez 14 dni, da prej je ni user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2009 14:41:07   
isobel
A kar tako - meni nič, tebi nič? Potem si res lahko v dilemi, kaj storiti. Kaj so ti pa v ambulanti svetovali?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2009 14:48:29   
Amoss
V ambulanti za rentgen? Tam so mi svetovali da naj razčistim kaj mi je ali sem noseča, če sem ne smem na rentgen.
V ambulanti pri G pa so mi povedali isto kot G ali pa da grem na samoplačniški test in da dokler ne ugotovim ali sem noseča naj ne grem na rentgen.

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2009 15:10:09   
isabeaux
Pozdravljena...tole s testi je cel križ...res...

Tkole...pr men je  11 dni po o...pokazal bc mini rahlo črtico, ki je bila potem vsak dan močnejša...glede na to, da recimo bc mini pokaže že do 10 enot beta hcg - ja....v urinu, je nekak najbolj hiter pokazatelj...

če pa ti testi kažejo minus in m še ni...potem je lahko več vzrokov...lahko se je o zamaknila, in si še zmeraj lahko zanosila, vendar je hormona premalo...in to tudi v krvi, tko da je brezveze metat stran denar za krvni test...

jaz bi na tvojem mestu v pondeljek zjutraj nardila še en testek...pa morda bo že kakšna sled črtice na njem...

Sicer pa pač prestavi rtg...ker ne moreš bit ziher a ne...al se je kaj prijelo al ne...razen če nista nič sexala...vsaj 15 dni nazaj...potem verjetno ta trenutek ni nič....če pa je bila kasnejša o...in sta  se imela fajn tud danes al pa včeraj pa je itak možnost da sta kaj pridelala...

tko da vem da je dilema...ampak raj prestavi rtg....

za kolk časa ti bodo pa prestavli? Oz. kaj moraš slikat... 

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2009 17:33:45   
isobel
Dejansko je potem nasvet, da če nisi prepričana, raje ne hodi na rentgen. Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi šla v petek na krvni test, če do takrat še vedno ne bi bilo M in bi bil tudi test negativen. Cena tega testa je primerljiva s ceno urinskega testa, a je prvi bolj zanesljiv oziroma natančen.

Krvni test lahko zazna hCG nivo že od 1mlU/mL, medtem ko urinski testi hCG zaznavajo po večini šele nad 20 mlU/mL. Krvni test je tako po mojem mnenju zelo zanesljiv.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?