Polynesia
|
Hojla. Andromeda da ti malo pomagam brisat prah po dolgem času . Ker zdej imam še malo časa, potem ko pride nov član bo verjetno malo težje in še manj časa na začetku. Pa bravooo za metulčke, je fino a neeee . jaz sem zdej v tej fazi, da mi celo nogo, al ritko ven porine, hihi, se prav spomnim kako je bilo pri Patricku, samo da je tale naša baba ful bolj nežna kot on . Tudi mi bomo izpisali tamalega iz vrtca oz. uveljavljali rezervacijo od 03.08.-02.09. ravno tako zaradi denarja, ker bomo sedaj dobili poračun in je vsega skupi čisto too much, pa še tamala se bo rodila, pa bo 15 dni ko bo imel mož očetovski dopust doma, potem pa malo pri tašči in naših, da ne bo vse na meni oz. saj bomo sproti videli kako bo kaj novi dojenček naporen. Drugače smo na novega člana že pripravljeni, zdej samo še čakamo in seveda jaz nimam te sreče, da bi bilo kej prej, hehe, rok pa imam danes teden torej 30.7. V četrtek sem bila pri G in me je dol pogleda, menda sem odprta cca 1,5cm tako da upam, da bo ta četrtek še malo več, ker če ne prej grem 30.7. kar v P, zaradi sladkorne nočem čez rok in menda tudi ne pustijo čez rok. V četrtek bom več vedela. Pri Patricku sem bla odprta 3cm na rok in enako tolk tut čez rok in potem sem šl av P da so mi sprožili. Bi pa takoooooo rada, da je porod že za mano, zdaj v drugo sem malo bolj boječka, ker vem kaj me časa. Pa v prvo je bil Patrick velik, težek z velko glavo, jaz pa samo umetne popadtke niti enega svojega ne, tko da ja, zdej me je mičkeno strah . Ampak samo da bo vse ok na koncu, bom že potrpela, kaj pa čem a ne . Joj ta denar, meni se zdi, da nas ta država samo še lupi, in to nas, "ta srednji" sloj al kaj smo že mi . Groza. pa ne sam država, nam bo še Jankovič vrtec podražil, pras vsi skupi. Na morje zdej nismo šli nikamor, mogoče konc septembra, ampak bomo sproti videli kako in kaj. Anketo sem izpolnila. Zdej pa šibam perilo obesit, se je tamau po dolgem času ponoč polulal. Še kaj pišem ta teden ko bom imela še čas . Še ena kavica za vse, jaz jo ravno srkam .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 23.7.2012 11:17:43 >
|