Reklame! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

CUKRČEK -> Reklame! (16.6.2005 11:01:18)

Ojla,
mene pa zanima, če gredo tudi vam kaj na živce kake reklame na televiziji in katere so to?
Ker jaz živa popizdim, ker so zadnje čase tako debilne in zatežene reklame na TV.
Najbolj zatežene so reklame za ava oxi action (kako so še našli tako zoprno babo, ki kako vse cote spuca), ali pa reklame za zobne paste, pa za belo meso, pa tunina safkol(ne vem kako se napiše, ker vedno preklopim). Obupno.

Anonimen -> Reklame! (16.6.2005 11:03:09)

Jaz jih sploh ne porajtam, je pa hecno, ko tamal vsake toliko časa privleče ven kakšno "reklamsko". Za poscat :)-

Micy -> Reklame! (16.6.2005 11:10:30)

Men so pa nekatere kul, najbolj mi gre pa una na živce k jogurt reklamirajo, k se derejo k žvali.

vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 0%odstotkov maščobe
Ja valda, jest sm pa smrketa.:)-

Pia73 -> Reklame! (16.6.2005 11:12:28)

Meni tudi ne gredo ne živce, jih prav tako še porajtam ne.

Zadnjič je pa tamal hotel risanko pa je bila ravno reklama za Tuš, pa se je slišal slogan; Kjer dobre stvari,.... in sem ugasnila, pa pravi tamal: stanejo manj,.... :)-:)-:)-

Teni_ -> Reklame! (16.6.2005 11:20:21)

Meni pa grejo najbolj na živce reklame tv shop ali kaj je že. Tistega pa ne prenašam. Sploh tisto, ko traja pol ure, pa 10X ponovijo eno in isto.

LP,
Mojca:nosecka:

pety78 -> Reklame! (16.6.2005 11:21:23)

Ene mi gredo res tak na živce....:grrr: A nima folk idej, al kaj?

So pa nekatere (redke), ob katerih se nasmejim. Slovenskih je sicer bolj malo.

Sem pa bila prejšnji mesec tudi sama v eni reklami, da se mal pohvalim...:)

tesa -> Reklame! (16.6.2005 11:24:07)

Men grejo vse reklame za čistila na jetra:grrr: Se vsi sam ponavljajo, da je obup.
Pogrešam pa ful dobre reklame za avtomobile Peugeot.
Tiste so ble pa ponavadi prav duhovite:bravo:

Anonimen -> Reklame! (16.6.2005 11:25:58)

Calvo. Se mi je reklama tolk zagravžala, ker so jo tako dolgo vrteli, da sedaj tunine ne morem videti.

So mi pa dobre za Fruc, Triglav, pa še cel kup je dobrih, ampak žal bistveno manj kot slabih.

tiste za pralne praške so pa tolk zlajnani, da bi že lahko kakšno bolj originalno naredili.

Aja, pa tista za Viriano-vložke mi je bila dobra, ko punca pade v bazen pa vso vodo posesa, češ kako so vložki vpojni. Ker je bila malo drugačna.:metulj:

Skorpija -> Reklame! (16.6.2005 11:42:49)

jaz sem bila 4 leta brez TV, zdaj jo imam pa kakšne 2 tedna, pa mi grejo že vse reklame na živce. Praški, vložki, čistila - te so živa katastrofa! Všeč mi je edino od Slovenice angel varuh - pa ne cela reklama, ampak samo ta tipko, ker je tko fletno nikakav... Aja, pa za megana Shake it, ampak samo muzika mi dopade.

jožica-2 -> Reklame! (16.6.2005 12:37:41)

Saj ne gledam toliko TV, samo zadnjič sem se prav zamislila ob tisti reklami za pril- pomivanje posode.

Na pultu celi kupi zažgane posode, "mama mia", kaj se sploh hvali tista ženska :)-. Je pa ena ZELOOOOOOOOOOOOO slaba kuharica, če vse zažge :)-. Se mi prav smili njena družina, kaj jejo na krožniku :zmeden2:.

Raje naj nehajo hvalit...

LP

Joži

Annny -> Reklame! (16.6.2005 12:42:06)

hehe, reklame plačujemo sami potrošniki / kupci...so že vštete v ceno izdelka:)-8)

Anonimen -> Reklame! (16.6.2005 16:30:29)

če me živcirajo preklopim, da bis e pa zarad tega jezila pa ne vidm smisla.

drgač mi je pa ful všeč una za milko, ko svizca prvežejo na štango pa ga tresejo, da dobijo mehurčasto čokolado :)

hehe

lp, lara

soncece24 -> Reklame! (16.6.2005 16:45:48)

Meni je trenutno najboljša za opel astro: Sine, glej kaj sem ti kupil za 18 rojstni dan (novi avto)... Pol pa pokažejo da mali še niti hodi ne, pa mu ata pravi: samo najprej ti ga bo ata majo ajnfaral...

Svetovna, kak sem se smejala, samo sem jo na nemškem vidla, ne vem če je pri nas?

na živce pa mi grejo vse reklame za čistila, praške itd, nabolj pa ona ko cela familija v neke oblačke zja, za ambi pur al kaj je že...

ribica. -> Reklame! (17.6.2005 0:55:41)

Jaz reklam ne maram, ampak svaka jim čast, ker ob njih naš mali živc obmiruje za par minut. Aleluja!

Stran: [1]