Mijavček -> RE: Sprememba imena (11.11.2009 22:03:44)
|
Jaz sem si spremenila oz. skrajšala ime, ko sem se poročila, ker se pač takrat itak morajo zamenjati dokumenti, sem rekla zdaj ali pa nikoli. Skrajšala sem si ime zato, ker me itak noben ljubi bog ni klical po tem, pravem imenu, ampak po skrajšani verziji, ki jo nosim danes. Tudi starši ne, razen v zelo zgodnjem otroštvu, aja, pa dedi, ok. Zato tudi ni bilo kakšne hude reakcije okolice, malo me je skrbelo, kaj bosta starša rekla, ampak nista bila nič presenečena. Malo je bilo čudno, ker sem naenkrat spremenila in ime in priimek (vzela možev), hkrati sem zamenjala tudi stalno bivališče...ja, je bila kar sprememba ampak predvsem zame ...in to na boljše! Verjetno je situacija drugačna, če si spremeniš ime v čisto nekaj tretjega...., če si res prepričana, jaz pravim daj, ampak če si res 100%, da se boš z novim imenom in priimkom bolje počutila..kaj pravi okolica tukaj nima veze, važno je kako ti čutiš...ostali se bodo že navadili. Drugače pa jaz na numerologijo ne dam čisto nič in to pomojem ni pravi razlog za spremembo, ampak to je pa že stvar vsakega posameznika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|