ah te sodelavke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

janapan -> ah te sodelavke (16.6.2005 9:25:02)

Pozdrav vsem forum sicer spremljam že dalj časa ampak nisem prav pridna sodelovalka v njem ;) ampak danes se prou moram skihat
V pisarni smo 4 in dve sodelavki stalno stalno blebetata.....jaz ne morem več, sam opravljata...., in pri nas ni mira stalno blablablablablablablablabla.....sploh se ne morem več koncentrirat, od vseh vesta vse...kar živčna ratam.....vsake tolk časa odklopim, pa me zbudita s kakšnim vprašanjem....al pa se skregata........
tako da je vedno pestroin vsak dan sem bolj živčna.....saj ni tko hudo ampak danes mi res presedata...
no to je blo to zdej sem se skihala in se mal boljš počutim....in hvala za ramo
pa pa:):):)

Mina1 -> ah te sodelavke (16.6.2005 9:30:30)

Zato pa pravijo, da so babe žabe, žal. Ne vse, večina pa.

Meni gre drugače tudi tole bla, bla, bla na živce v službi, predvsem opravljanje in mešanje dreka. Ampak bi rekla, da je tako povsod.

Lep dan,

pa-pa Mina1

Anonimen -> ah te sodelavke (16.6.2005 9:30:34)

Nekdo potrebuje končno dopust:)-
Mera je polna se vidi.8)

janapan -> ah te sodelavke (16.6.2005 9:37:27)

ma komaj čakam da pride dopust res je.......in to drugi teden...juhuuuu

Magi* -> ah te sodelavke (16.6.2005 10:18:02)

jaz sem pa imela sodelavca takega. ni mogel biti tiho niti 5 sekund, kaj šele minut. zelo težko je delati v takem okolju. pa sem se pol navadila in sem ga kar preslišala, tudi če je meni kaj razlagal:)-

smrka -> ah te sodelavke (16.6.2005 10:19:18)

jaz sem kar odprt tip zenske, in ce me moti kaj kar povem direkt. mislim da bi povedala tem zenskam naj nehajo z obiranjem in rezanjem ker te dekoncentrirajo pri tvojem delu oz. pri pisanju na RR :)-

Micy -> ah te sodelavke (16.6.2005 11:07:45)

Jest bi jima rekla če nimata kej druzga za počet.

Margareta -> ah te sodelavke (16.6.2005 12:56:26)

Jaz imam 20 sodelavk in ena tretjina jih je takih. Ampak se poskušam odklopit, jih preslišat. Sem pa trenutno na porodniški in jih prav pogrešam:zmeden:

Aljakop -> ah te sodelavke (16.6.2005 15:45:36)

ojla!

mi smo tudi majhen kolektiv ( 5 bab in direktor, uau:)- )in ena je zoprna za pop....:hudicek: ker samo govori za hrbtom, je pikolovska in ful zamorjena ženska ,ker nima familje ( blizu 40 ) in moškega. Ostale se še kar štekamo, njo po bolj aali manj ignoriramo,no,razen ko gre za delovne obveznosti,Jaz se razumen najbolje samo z eno,ki ima kot jaz že familjo, z drugima dvema sem bolj na varni razdalji:)-
Pa se ne sekiram preveč! Idealne službe in kolektiva tudi ni!;)

lp
alja

Stran: [1]