HuAnita
|
- v službi: *zamujanje *norčevanje iz napak drugih sodelavcev, ko pa tisti stopi v pisarno, pa sam cuker teče od njih.... * interpretacija dogodkov po svoje, torej sebi v korist - kao krivec vedno potem izpade tisti, ki ga trenutno ni v pisarni in se ne more braniti * lenoba, majke mi, to pa vedno težje prenašam - da se jaz na istem delovnem mestu dobesedno pretegnem, pa še potem nisem zadovoljna povsem, en tipo pa riti ne premakne - mu jo vsi, prav vsi odnašajo, posledično je izdelek bljak, ampak vse prođe...? - doma: * da moram eno stvar ponoviti 16x (otroka), pa še kar ne slišita * obotavljanje pri oblačenju in zavlačevanje - potem mi odpre deklc, ker se nam potem valda ful mudi, preden si gospodić sine ubode take nogavice, da jih potem tudi obuje * narejeno cmerjenje - hči je prinesla iz vrtca od ene punčke tak kao jok - brez solza, samo nekaj cmizdri in s tonom tako najeda - jooooj, znorim, ko se ona loti, da me bo spravila ob živce a tistim mijavkanjem.... - frendi: * nezanesljivost - če mi že nekaj obljubiš, potem izpolni, ker tisto stvar pričakujem, ne pa one fore, joj, pa saj se nisva točno zmenili, sem mislila, da boš še poklicala, bla bla bla.... * zamujanje. Tako večkrat najboljšo prijateljico čakamo doma, da pride na obisk, pa je ni še 2 uri po tistem, ko je rekla, da bosta zdaj štartali s hčerko od doma (cca 5 min stran), mi potem ždimo notri, zunaj pa sonček pojenja, uletita, ko je trda tema in ne moremo več ven.... No, zdaj sem se tudi tega odvadila, gremo ven, pa smo v bližini doma, s eje pa tudi že zgodilo, da smo šli na ribnik, cca pol ure hoda, pa nas je lepo ona čakala
|