Anonimen -> RE: Preglejte račune! (9.11.2009 13:48:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa V soboto sem bila v Ikeji v Villese in nabavila par stvari, nekako sem računala, da več kot 100 evrov ne bo prišlo. Pridem na blagajno, gre roba skozi, se pripravim da potegnem dnar ven, nakar mi reče, da je prišlo 245 evrov!!! Najprej nisem mogla verjet, pol sm že sama vase podvomila, ker v Ikeji vedno pride malo več, kot računaš. Pol sem pa ugotovila, da to ne more bit res, pogledala na račun, in vidla nek artikel za 169 evrov, k nisem niti vedla kaj je. V glavnem, jaz tega sploh nisem kupila. Blagajničarka mi je rekla, da je najbrž nekje napačna koda na artiklu, ampak je ni bilo, ker smo vse pregledali. Na koncu sem plačala 78 evrov, opravičil se mi pa ni nihče. Nqauk, ki mi je potegnu šele po tem, ko mi je sestra rekla, da je dosti takih primerov tudi pri nas: ljudje na blagajni včasih eno **** kodo potegnejo in kasneje artikel stornirajo, denar pa dajo v svoj žep. Jaz sem opazila, ker je bil ogromen znesek, če bi blo pa kakih 30 evorv pa ne bi opazila. Tko da je vedno dobro pogledat, kaj piše na računu!! Zaradi tvoje pretirane previdnosti je bila ženska ob 169,00 EUR. In vrh vsega še pričakuješ opravičilo???
|
|
|
|