|
RE: hisa-eno resno,zakomplicirano vprasanje 9.11.2009 21:35:19
|
|
|
|
Gina
|
MIška, jaz bi pa zamenjala. Takoj. Mene bi taka razporeditev čist ubila in če ne bi imela dovolj prostora bi me tudi ubilo. Me je ubijalo. In kar je njhujše, če ne bi imela zemlje pred bajto, potem je pa res vseeno, če sem v bloku. Ampak to so moje vrednote. Ki so diametralno nasprotne recimo od korininih. Ljubim vas in življenje tam, ljubim odmaknjenost in ljubim vse zeleno okol mene. Otroc imajo tako bus do šole(btw, meni so vaške šole zakon, vse je veliko bolj domače in normalno, vsaj pri nas), pa dejavnosti imajo takoj po šoli, v trgovino pa grem itak mimogrede, ko grem iz službe ali pa v soboto v miru, ma niti malo ne pogrešam mesta, samo vse bolj sem srečna, da sem daleč proč. Ampak to so moje vrednote. Jaz bi menjala, če bi mi šlo kaj preveč na živce. Edino to sem ti želela reči, da na notranjskem skoraj ni agencije, ki bi ji lahko zaupala. Jaz imam zelo slabe izkušnje. Eno samo res dobro agencijo na tem koncu poznam. Vse ostale kako bi se reklo, hmmm, niso glih. Sploh pa ne, da bi se res na pogodbe spoznali in haklce notri. Še preverjajo ne vse od njih natančno vseh dejstev. Kaj pa vem no, jaz imam slabe izkušnje. Sem pa eno zelo podobno hišo tvoji videla (razporeditev mislim), ko smo kupovali hišo, z nečim podobnim gospodarskemu poslopju pred tremi leti v cerknici, v bistvu par vasi naprej po moje, blizu jezera, sredi vasi hiša na robu ulice, nadstropna. Ampak je imela nekaj malega zemlje čez cesto se meni zdi. Pa brez plošče. Lesen pod. Hecno da sem se zdaj to spomnila.
|
|
|