|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hisa-eno resno,zakomplicirano vprasanje
9.11.2009 19:41:48   
Anonimen
ja, jakaracman. nimam kaj rect....in, ja sama sem dala temo na forum. samo hocem povedat, da , ce bi sli v blok, ne bi bili nic na boljsem. je treba tud v bloku prispevat ogromno denarja. plus tega moj moz "zgnije" v bloku.... tako, da ta opcija ne pride v postev.
sam kar tko iz bajte v blok? za 1x ni potrebe. ce bi nam slo ze tako zelo za nohte(kar nam trenutno niti ne gre (več)) bi sli lahko k mojim starsem, mojim starim starsem ali k njegovim, vsi majo dost velke bajte...
sem pa vesela vsakega mnenja.

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
9.11.2009 19:54:27   
Korina1
No naj še jaz malo posmetim tule. Jaz bi šla z velikim veseljem v blok, samo da bi živela bližje mestu, da bi imela blizu šolo, trgovino, zdravstveni dom, možnost za zaposlitev ne pa da živim na vasi v hiši ( niti moja ni) daleeeeč od civilizacije. Kjer otroku ne moreš nuditi niti krožkov po pouku, kaj šele da bi mu lahko nudil izvenšolske dejavnosti ki ga veselijo. Življenje v hiši tako zamenjam za življenje v bloku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
9.11.2009 21:35:19   
Gina
MIška, jaz bi pa zamenjala. Takoj. Mene bi taka razporeditev čist ubila in če ne bi imela dovolj prostora bi me tudi ubilo. Me je ubijalo. In kar je njhujše, če ne bi imela zemlje pred bajto, potem je pa res vseeno, če sem v bloku. Ampak to so moje vrednote. Ki so diametralno nasprotne recimo od korininih. Ljubim vas in življenje tam, ljubim odmaknjenost in ljubim vse zeleno okol mene. Otroc imajo tako bus do šole(btw, meni so vaške šole zakon, vse je veliko bolj domače in normalno, vsaj pri nas), pa dejavnosti imajo takoj po šoli, v trgovino pa grem itak mimogrede, ko grem iz službe ali pa v soboto v miru, ma niti malo ne pogrešam mesta, samo vse bolj sem srečna, da sem daleč proč. Ampak to so moje vrednote. Jaz bi menjala, če bi mi šlo kaj preveč na živce.

Edino to sem ti želela reči, da na notranjskem skoraj ni agencije, ki bi ji lahko zaupala. Jaz imam zelo slabe izkušnje. Eno samo res dobro agencijo na tem koncu poznam. Vse ostale kako bi se reklo, hmmm, niso glih. Sploh pa ne, da bi se res na pogodbe spoznali in haklce notri. Še preverjajo ne vse od njih natančno vseh dejstev. Kaj pa vem no, jaz imam slabe izkušnje. Sem pa eno zelo podobno hišo tvoji videla (razporeditev mislim), ko smo kupovali hišo,  z nečim podobnim gospodarskemu poslopju pred tremi leti v cerknici, v bistvu par vasi naprej po moje, blizu jezera, sredi vasi hiša na robu ulice, nadstropna. Ampak je imela nekaj malega zemlje čez cesto se meni zdi. Pa brez plošče. Lesen pod. Hecno da sem se zdaj to spomnila. 

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 78
9.11.2009 21:39:32   
rija
korina...menda si prekmurka?

jaz pa niham.

kak dan bi komot živela  v bloku, v hiši v mestuuser posted image .....kak dan pa se vedno znova zaljubim v razgled iz naše vaške hiše..... in se prepričujem, da mi je tukaj krasno.user posted image

kaj pa vem....me je pa ravno prejšnji mesec konkretno zamikalo, da bi si uredili stanovanje v naši mestni hiši....user posted image  vsaj za čez zimo...user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 9.11.2009 21:40:04 >

...vox populi...

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 79
9.11.2009 21:48:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

S takimi prihodki in kreditom bi razmišljala kvečjemu, da bi se iz bajte selila v blok... user posted image

Se strinjam.Z minimalnimi prihodki se jaz v sanjah ne bi upala igrati.A si kdaj pomislila kako boste, če mož ostane na bolniški?Ko ne bi bilo več na roko?

1.aha....in ce gremo v blok, bo pa dosti vsega? pa povej, v katerem bloku bi dobili 2 alpa 3 sobno stanovanje za 200€ kolkor je zdaj kredit. pa rajsi placujem kredit, kot pa najemnino. mogoce, mogoce bo pa 1x hisa naša naša...

Mater, a ni blo iz posta razbrat, da se jst ne bi upala špilat s kupovanjem nove bajte pri tako nizkih in nestalnih dohodkih? In še - če greš v blok - kaka najemnina? Verjetno je stanovanje manj vredno kot bajta, kar pomeni, da bi tudi obrok za kredit bil manjši. Jaz sem pač ziheraš in se mi zdijo takile podvigi kot si jih ti želiš, čisto skregani z zdravo pametjo... Nisem pa nikjer napisala, da je stanovat v bloku bolje za dušo. Je pa sigurno za žep. Samo sej, kot si povedala, denarja mate zaenkrat dovolj.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   [Brisano sporočilo]
10.11.2009 6:13:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
10.11.2009 6:30:30   
Anonimen
je res, punce. vceri sem sla k prijateljici na kavo. ona ima zdaj otroka s clovekom, ki je prisel sem delat iz bosne. in mi je on povedal, da je cena res taka. ima pa moz prijatelja, ki ima delavce v hisi in tudi on pravi, da so cene take.
samo sem pa zvedla, da ti "šefi" al karkorkoli se jim ze rece ne plačujejo redno.pa tui ni vec takega povprasevanja.
eh....bom za 1x tam kjer smo. mogoce se nam pa kdaj odpre kaka varianta....alpa tudi ce neuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
10.11.2009 6:34:04   
Anonimen
gina, saj prostor okoli bajte je. mamo zadaj vrticek, kamincek, proastor za mizo in stole.ce podremo se tisto poslopje, bo mislim kar dovolj.
pa mislim, da ste me narobe razumele. tudi zdaj smo na vasi. samo smo v centru in imamo 5 metrov do leve sosede, 2 metra do desne, zadaj pa je vec placa.obe hisi pa sta narazen kakih 5 km.
glede prevoza bi bili na istem, trgovine, poste, sole itd. ni ne tu ne tam. je pa organiziran solski prevoz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
10.11.2009 8:36:42   
Korina1
Rija nisem jaz prekmurkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
10.11.2009 8:50:12   
Arwenko
miska...jaz bi sicer zamenjala, samo ne za to opcijo, ki jo imate zdaj nagledano. Če je tale bajta res v takšnem stanju kot opisuješ, ni šanse. Verjamem, da boste našli tudi kakšno boljšo ohranjeno z enako veliko parcelo. Jaz predlagam, da iščite naprej in se ne zdaj z glavo skozi zid zagnat v to bajto. Se pa strinjam, da je ob nezadovoljstvu menjava smiselna in pametna. 

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   [Brisano sporočilo]
10.11.2009 11:44:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
10.11.2009 12:00:54   
Anonimen
user posted image hvala punce!
sem se odlocila, da bomo ostali tu kjer smo! naslednji mesec zacneva dajat na stran za plato. ce bo vse po sreci, pozno spomladi izdelamo plosco, pol pa se bom igrala z razporejanjem prostorovuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?