Bluetooth slusalke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Ribica ** -> Bluetooth slusalke (9.11.2009 1:47:17)

Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu? Cene so od 18-60€, nimam pa pojma, po cem se meri "kvaliteta". Pa se eno blond vprasanje - a je firma pomembna (kompatibilnost z gsmjem)? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

ellie -> RE: Bluetooth slusalke (17.11.2009 16:12:12)

Jaz sem kupila original od nokie...sicer cenejšo varianto (mislim da je bila med 20 in 30 eur). Sem jo ravno 2x uporabila in obupala. Baterija se je spraznila v 20 min. Čisto neuporabno za moje pojme[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lahko pa da je pri kakšnih boljših tudi to boljše porihtano.

RoZala -> RE: Bluetooth slusalke (17.11.2009 20:36:25)

Imam Plantronics voyager  520. Slušalko sem kupila pred enim letom in sem zadovoljna z njo. Kar veliko jo uporabljam.
Telefon imam Samsung (prej Sony Ericsson). Kolega je imel telefon on Nokie in bluetooth od Nokie, pa ni bil zadovoljen.
Je pa čisto vseeno katero firmo kupiš.

luka jan -> RE: Bluetooth slusalke (18.11.2009 11:30:48)

Sama imam že nekaj časa Bluetooth slušalke Samsung WEP 180, ki sem jih kupila v Mobitelovi e-trgovini.
Cena mi je bila kar ugodna, mislim da so bile okrog 40 eurov, pa še lepe so mi, pa seveda je znamka mojega telefona tudi Samsung.[sm=smiley36.gif]
Zaenkrat sem zadovoljna z njimi, jih pa uporabljam občasno, ponavadi jih pozabim doma.[sm=hudicek1.gif]

Po moje ni ravno cena tista ki vpliva na samo kvaliteto, saj nekih grozno velikih razlik v ceni ni, nekaj deset eurov pa tudi ni tako zelo veliko.

Ribica ** -> RE: Bluetooth slusalke (19.11.2009 23:18:16)

Danes je v Mobitelu rekel, da ce imas Nokio, da je boljse imet tudi slusalko od Nokie, ker menda vcasih ne zazna drugih. Da neke bistvene razlike pa ni, edino v dizajnu in novejsih modelih, ki so drazji.

RoZala -> RE: Bluetooth slusalke (20.11.2009 19:39:44)

Kolega je imel slušalko iste firme kot telefon in je bil zelo razočaran. Zdajle se ne spomnim katera firma, vem le, da si je kupil drugo, no-name slušalko.

Slušalke so po cca 30 eur. Če kupiš preko neta (spletne trgovine), jo lahko v 15. dneh vrneš, če vidiš, da se ne poveže s telefonom in kupiš drugo.

enea -> RE: Bluetooth slusalke (11.12.2009 13:11:51)

Moj mož je kupil na mobitelu, je dal 13,90€ ali neki tazga, če imaš točke povezani je še celo okoli 4€, in je ful zadovoljen, je šofer, in jo ima skoz gor, ni mu še zatajila.[sm=bravo.gif] Pojma nimam kakšna znamka je, neka leva ampak očitno zadovoljiva za njegove potrebe.[sm=smiley36.gif]

Stran: [1]