opa..... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

S22 -> opa..... (16.6.2005 7:22:56)

punce,kje ste? Men je pa tako dolg cas,pa se tko na hitro sem mogla vstat,se je dragi s kropom polil pa tak zatulil(ko volk),da me je kr pokonci vrglo.:(Zdaj je pa sel in me pustil samo:((. No ja pijem pa zato zelooooooo dobro:kava:,ma mal okusa po njem:)-:)-:)-. Pa ve? A se ajate? Dajte no,a to cudno vreme vpliva na vas?Saaj bo bolje. Se mal pa vas ne bom vec tako zgodaj nadlegovala,ampak sam 1 teden boste mele mir pred mano.:hudicek::hudicek::hudicek:. Aja pa naj vam povem se tole. Me je ful skrbelo,ce bom na dopustu dobila:hudicek:, pa je na sreco v soboto sam prisla nic rekla,zda pa pocasi gre!!:bravo::bravo::bravo:. Mat.. sem tecna a? Pa saj bo bolje.Piste kaj z :muca: vas cakava.
LP Vas soncek

Linda25 -> opa..... (16.6.2005 7:27:04)

Dobro jutro Sonja.

Lepo, da si zgodnja.

Jaz sem v službi, delam. Vreme pa zelo vpliva na mene. Tako sem utrujena, da bi včasih kar znorela. Nič se mi ne da...
Kaj greš na dopust?

S22 -> opa..... (16.6.2005 7:34:58)

Aha. V soboto zgodaj zjutraj mamo let.:bravo::bravo:Sicer sem ze zdaj doma,sem si ga zrihtala mal prej,da lahko vse pripravim.:ups:.Name tud vreme vpliva,le da sem jaz tak smesen clovek. Zmerej se mi smeji,zlo redko sem resna.Zato so mepa kot bebico ze v soncka preimenovali,kot da bi vedeli.:)-:)- Pa ti Linda25? Kda gres na dopust in kam?

gaja17 -> opa..... (16.6.2005 7:37:05)

Če nisem prevečradovedna kam pa kam?

S22 -> opa..... (16.6.2005 7:38:21)

Gaja17 v Tunizijo,v Tuuniizijooooo. Komaj cakam. Pa ti?:bravo::bravo::bravo:

Renejka -> opa..... (16.6.2005 7:56:53)

dobro jutro.Kavo sem popila, cigareto pokadila, izvedela za rezultat zadnjega izpita letos (8!), tko, zdaj bo pa lep dan. Čakajoč na počitnice (ah, šele 23 julija), bom lenarila...

S22 -> opa..... (16.6.2005 8:01:33)

Saj bo hitro minilo. Ah saj ne morem verjet, zunaj vidim soncka:bravo::bravo:

PiaM -> opa..... (16.6.2005 8:32:01)

Ja, sonček jeee.
Naša prijatla sta prišla pred kratkim iz Tunizije in sta se imela super.Uživaj na dopustu:morje: tudi ti.Mi gremo pa čez 2 tedna.:sloncek:

biba77 -> opa..... (16.6.2005 8:35:56)

Ja, zdaj je soncek, ko pa sem jaz sla v sluzbi, pa je DEZEVALO. :zmeden:

PiaM -> opa..... (16.6.2005 8:39:47)

Heloou, Astra, kako kaj počutje?
Se že počutiš kaj :nosecka:?;);)
Držim :miska: da se je prijelo!!:sloncek:

biba77 -> opa..... (16.6.2005 8:49:09)

Hej, PiaM:rozica:!
Nekaj me vsake toliko spikne, tam spodaj.
Pa ne vem, ce je to to, al je to samo moje telo, ki bi rado :hudicek:M priklicalo, pa ne more zaradi Dabrostona. Pa, joskice :ups::ups::ups: mam srbece/bolece. In tudi to je lahko od progesterona, ki ga dobim s tabletami. Ampak, bolj kot ne samo takrat, ko se "najezijo"? :zmeden::ups::ups::ups:
Danes je sele 27. dan ciklusa. Iui pa sem tak mela sele prejsnjo sredo, tako, da si sploh se nic ne upam mislit...

Stran: [1]