Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: počutim se zelo žleht 9.11.2009 9:08:27
|
|
|
|
alda
|
da se ne bomo sam zaradi parkinga kregale: kje se pa da videt še ostale slike, da bomo lahk še za ostale stvari mal žleht
< Sporočilo je popravil alda -- 9.11.2009 9:09:10 >
|
|
RE: počutim se zelo žleht 9.11.2009 9:27:39
|
|
|
|
*alja*
|
Pa kje vidite te slike?
|
|
RE: počutim se zelo žleht 9.11.2009 9:28:57
|
|
|
|
Šarki
|
od jerneje RR album, jest sm ga najdla k je bila še pod feedi na dnu strani
|
|
RE: počutim se zelo žleht 9.11.2009 10:14:54
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca A zdaj ko so pa moderatorji rr parkirali na mestih za invalide je pa pravilno in se za smejat in hvalit. Mater ste ene...eh ni mi... NE, nikakor ni. Se pa moderatorke fajn delajo norca iz uporabnic RR-a, t.i. supeRRmam in kao pričakujejo linč zato so namenoma samo za fotošuting parkirale tja avto....ahaha, za crknit smešno
|
|
|
|
RE: počutim se zelo žleht 9.11.2009 10:18:12
|
|
|
|
liliana
|
Jaz se tudi žleht počutim.....in bom še bolj žleht takrat, ko me bo naslednjič vsaj pol RR uporabnic spet napadlo, ko bom priznala, da sem enkrat ali dva krat parkirala na mestu za invalide...... Tu je pa celo slika dokumentirana......vendar izgleda, da je popolne RR uporabnice ali niso videle.....ali so jo "spregledale".....ali pa lezejo v rit RR moderatorjem......
|
|
|
|
RE: počutim se zelo žleht 9.11.2009 10:28:12
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: botrca A zdaj ko so pa moderatorji rr parkirali na mestih za invalide je pa pravilno in se za smejat in hvalit. Mater ste ene...eh ni mi... NE, nikakor ni. Se pa moderatorke fajn delajo norca iz uporabnic RR-a, t.i. supeRRmam in kao pričakujejo linč zato so namenoma samo za fotošuting parkirale tja avto....ahaha, za crknit smešno vse za več klikov
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?