Zaprtost pri 7 mesecih (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

metuljčica 5 -> Zaprtost pri 7 mesecih (15.6.2005 23:15:56)

Naša mala 7 mesečna :duda: se že tri dni muči ko odvaja blato, tako da se ful napenja, je vsa rdeča v obraz in tudi jokca. Prosim povejte mi kako naj ji še poskusim pomagati, sladka kamilica nam ni pomagala.

Andra -> Zaprtost pri 7 mesecih (15.6.2005 23:22:06)

Glicerinska svečka

metuljčica 5 -> Zaprtost pri 7 mesecih (15.6.2005 23:31:32)

A jo dobim v lekarni, pa jo lahko dam sedemmesečni :duda:? Ker, ko sem danes klicala tja mi tega niso niti omenili, samo za kuminov sirup so mi rekli.

Anonimen -> Zaprtost pri 7 mesecih (15.6.2005 23:34:40)

Mi smo to imeli nekaj časa nazaj po Hippovem mleku z okusom banana.Moji sicer pomaga kuhano jabolko.Veliko pa mora tudi piti,da ji zmehča blato.
Enkrat je naša kakala ko vidra,ko je pila slivov kompot.

Anonimen -> Zaprtost pri 7 mesecih (16.6.2005 8:09:38)

Nam pomaga papaja. Sicer kaka 1x na dan. Če pa dva dni ne kaka ji pa dam papajo in je kakec že tu.

Upam, da ti kaj pomaga. Sem pa za to izvedela v Mamini kuharici.

Bojana

Žirafca Helena1 -> Zaprtost pri 7 mesecih (16.6.2005 9:03:08)

Daj jo na kahlico, če je ne bo motila. Mi kakamo na kahlico že od 4,5 mesecev in od takrat ni kakal več v pleničko.:bravo::bravo::bravo: Lepo se upre in iztisne, pa nič ne ovira kakca, da bi ven prilezu.
:miska:

viv_ -> Zaprtost pri 7 mesecih (16.6.2005 11:38:53)

Moja ima precej težav s kakanjem - ona pa namerno zadržuje. Zdravstveno je vse OK, zgleda da ji more nek klik v glavi narest, da je bolje, če se pokaka.

Probala sem z vso možno hrano, pa ni bilo nič bolje... Tako da ima sedaj sirup Portalak.

Mi je pa pediatrinja rekla, da naj je zdaj ne silim še na WC ali kahlico, ker jo to lahko še dodatno psihično obremeni in bo še slabše. Probaj, če bo jokala na kahlici je ne sili, če bo pa pomagalo kot pri žirafici je pa super.

lp

Stran: [1]