Tanja_ -> RE: Z-majčki 2009 - 6. del (18.11.2009 10:18:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tanja... sicer ti ne pripada več, ker so ti voziček enkart že popravljali, ampak jaz bi jim zagrozila s stvarno napako - imaš možnost menjave vozička, vračila denarja. Ampak to bi morala že v prvo naredit, preden ga daš popravljat. Z nadomestnim je pa tako, da ni nujno da ti ga dajo, razen če je v garancijski izjavi drugače napisano. Jaz bi jim zagrozila vseeno s STVARNO NAPAKO in s pritožbo trženemu inšpektorju... ker na to cviknejo, ker so dokaj velike kazni... Tako sva midva naredila za najino pipo za tuš, ko so nama prišli jo 2x popravljat, pa je delala nekaj dni potem je pa spet bilo po starem... Sva poslala dopis (na dopis ti morajo odgovoriti v 8 dneh, drugače so v prekršku) in se sklicevala na stvarno napako... in so nama vrnili denar... Petra včeraj so mi na Uradu za varstvo potrošnikov rekli, da lahko zahtevam odgovornost za stvarno napako. Fora je v tem, da nisem hotla takoj ostro nastopit in grozit, ker bojo mogoče brez tega ugodno rešili. Mi pa voziček fali in glede na to, da ne vem, kdaj mi mislijo odgovorit, bi rada nadomestnega.Sem se odločila, da če do jutri ne bojo nič klicali, bom šla po plavanju tja in zatežila. Mislim, ful se mi bedasto zdi, da mi rečejo, da vsi vozički začnejo škripat?!Sem lepo povedala, da mi je to čist jasno, ampak ne po 3 mesecih.Pa ročaj mu razpada, pa zatika se, ko ga hočem zložit.Očitno je treba res vse z grožnjo nardit, če hočeš, da se kaj reši?Pa hvala za nasvet!
|
|
|
|