pokica_
|
Novi del pa odlično laufa, kokr je videt!!! Ma takih čvekic kot smo me, jih tle na RRu ni. Mi spimo že od 19h..no Anej spi, ati je zdaj neke slike rihtal na rač., jst TV gledala, pijem še zadnjo kavo danes....se mi je nescafe zaluštala, čeprav je že pozno...tole kavo mam pa po mani...kavoholik . Jutri ne gremo v LAB, sem na MONu zastavla vprašanje in vprašala ali res rabjo met krvne izvide tam na UZ srčka, pa je rekla dr. Tanč da ne rabjo met, da ni nobenga razloga za to. Tk da bomo šele naslednji poned., torek šli v LAB. Jst ne vidim nobenga smisla hodit 2x za eno in isto stvar tam med okužene in bolane ljudi, da še res kaj staknemo...pol bo pa živ hudič. A sklofam pa pol naj koga??? Zdravnike, ko so tako zelo pametni?! Men je bolj pomembna OP,zdrav otrok in čim manj mučenja otročkov, kot pa nevedna P, ki muti jaja. Dobesedno. Mi smo mel tud danes obiske, je prišla moja prijateljica z družino, smo malo počvekali, jedli, se meli luštno. Je pa dal minil kot bi rekel keks; jst prala cote, evo še en stroj mam za obest zdaj, lubi je umival tla in sesal, pa kopalnico pomil. A nimam pridnega možeka??? Ja ja..treba jih je zverzirat, pa so vsi lahko pridni. majana79, ti bom pisala na ZS, velja?