Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 6. del (4.12.2009 11:46:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Pozdravljene, zmajčice! Sicer se res bolj redko oglašam, ampak danes me je pa do tega pripravilo prav posebno presenečenje, ki sem ga doživela včeraj zvečer. Pripravljala sem mlečno večerjo za našo Žano - Milupina kašica od 6. meseca naprej (jabolko-korenje). Pa mešam in mešam, še malo poskusim, potem pa me kar naenkrat skoraj zadane kap - v kašici so bili ČRVI!!!! JA PRAV STE PREBRALE!! Tapravi, mrtvi, beli črvi!!. Men se je vse obrnilo. To kašico je Žana jedla že prejšnji večer, vendar na žalost tega nisem opazila. Sicer je pa to zadnja stvar, ki bi jo pričakovala v kašici, sploh, ker je bila čisto na frišno odprta in kupljena. Od zdaj naprej bom seveda veliko bolj pozorna. Sem pa zelo razočarana in čist šokirana, saj človek predvsem od otroške hrane pričakuje čistočo in neoporečnost na najvišjem nivoju. Pregledala sem celo vrečko, pa nisem našla kakšne luknje. Proizvedena je bila meseca maja in velja še eno leto. Seveda bom škatlo nesla nazaj v trgovino, z vsemi najdenimi črvi in računom. Mogla sem to napisat, zaradi naših malčkov, ki naj bi vsak dan jedli najboljšo hrano. ojej, pa si jo reklamirala, k morajo v prodajalni kej tazga vedit da reklamirajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|