majuška10 -> RE: Z-majčki 2009 - 6. del (3.12.2009 21:30:06)
|
joj ko bi vsaj še kak mesec počakal!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mogočee kak namig, kako ga zmotiviram da bo v ležečem ali sedečem položaju vztrajal dlje, al bo glede na to da je odkril čemu služijo nogice zdej silu pokonci?? ma najbolj zanimivo je to, ker je zdej to vse v tako kratkem cajtu osvojil. Za martinovo je komaj obsedel, zdej pa kr naenkrat - prej kot v mesecu - pa že na noge!!! drugače pa k.tja naš ima podobne fore. če nisem zraven posteljice, sploh ne zaspi, oz. se moram stalno vračat v sobo, ker dobesedno čekira ali sem zraven ali me ni,... zato zdaj sedim poleg njegovoe posteljce, on pa kao zaspi, pol pa dvigne glavo in jast rečem " tuki mami, panča panča" in glavico spet spusti in zapre oči - vendar to ponovi ene 3x-5x in jaz moram vedno reč "mami tuki, panča panča", pol pa je naenkrat ok.... ali je to razvajenost ali ni ne vem, ampak trenutno se mi zdi bolj pomembno da čimprej rešim trenutno težavo, kot pa da ga pustim da mi se dere in pol smo vsi na koncu z živci, lahko da se bom kasneje kesala, ker nisem drugače delala, ampak tko je....
|
|
|
|