maja1488 -> RE: Z-majčki 2009 - 6. del (30.11.2009 10:43:54)
|
Moj dobi tele svečke brez recepta. Zdej pa ne vem....sem ga spet poslala, pa bom vidla, če mu bodo dali. Na tipkovnici mi D neki trokira...tko da če ga kje ni, ni moja krivda ampak od tipkovnice. Tele svečke sem jaz Zarji dala samo 1x, ko je imela ful sluzi in se je tudi pri dihanju slišalo. Je dobila eno čez dan in eno zvečer in zjutraj je blo OK. Danes spet kašlja, pa ji bom potem ko se zbudi (upam, da čimkasneje) spet eno dala. Bi pa ful rada ukinla tole dojenje, ker mi gre že na živce, da ne smem nič jest, pa sem prelena, da bi ji napravljala flaško ponoči. V bistvu sploh ne vem kolko popije, če sploh kaj, ker jo v upanju, da bo takoj zaspala priklapljam vsakič ko se prebudi. Pa mal pocuclja in zaspi, al pa tudi ne. Pri nas lije kot iz škafa. Morm na en pogreb popoldan, pa ne vem kam s tamalo. Tašča je v bolnici, tast bo pri njej. Sem računala, da bi šla kr z njo, če bi blo suho, sam v tem dežju pa res ne. Grem kej pojest in lilat potiho. Pri nas se vse sliši...očitno imamo papirnate stene.
|
|
|
|