PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 6. del (29.11.2009 11:47:29)
|
jutro, tale noč ni bila naš dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Se je tamal malo za tem, ko smo ga dali spat, pokakal, ga moj previje...čez par ur se zbudi in joka ko jesihar-je bil čist prešvican, zgleda je svečka preveč prijela pa je zakuhal, sem ga morala celega preobleč, pa posteljnino zamenjat. Spet spi neki časa, se vmes nafutra, spet spi...se spet zbudi in joka, ugotovim, da se je fejst pokakal, ga spet previjem..sej sploh ne vem, kolkrat sm vstala. Zjutri se je pa spet tko pokakal, da je šlo vse čez (jah, previjanje sredi noči očitno ni moja vrlina), tko da smo ga dali kar v banjo. Še vedno ma mal vročino, upam, da danes ne zraste spet. Aja, sem videla, da se o taščinih partnerjih pogovarjate-od mojga starši so tut ločeni, pa sva takoj rekla, da bosta partnerja pač teta ta pa ta in stric ta pa ta, tako kot vse moje frendice, frendi in ostali ljudje, ki niso sorodniki. Dedek in babica sta lahko samo pravi dedek in babica in nihče drug. Sem pa napol ko zombi...še lase imam za umit, tko da se počutim ko fa bi me nekdo fejst pretepel.
|
|
|
|