Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 6. del (26.11.2009 15:48:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, vam bom našo zgodbo povedala... Je Anže bil že od ponedeljka doma brez driske in vsega, preventivno. Niti ni kašljal, ne smrka, ni imel vročine. In je p. v torek rekla, da lahko gre v vrtec. Sva ga v sredo še obdržala doma, ker je bil moj doma... včeraj je bil 100%. In se odločiva, da gre danes v vrtec. Zjutraj ga oblečeva, nakar mali reče da gre kakat... in kaj je bilo driska... Seveda je ostal doma. Samo , če ne bi bilo tega bi ga dala v vrtec (v prepričanju da je zdrav) in bi me potem klicali in zmerjali za neodgovorno mamo... Včasih niti ne veš, da je bolan in ga daš v vrtec. naša zgodba je enaka. včeraj sem ga imela doma, ker je prejšni dan zvečer zakuhal - 38.5 a se je vročina umirila in začela padati. brez calpola. ponoči nič kuhal. bil cel dan doma, češ da vidimo kaj se bo izcimilo. ni bilo ništa. vse normalno. nobene vročine, enkrat kakal in to je to. danes zjutraj, ga mož pelje v vrtec, na poti reče da ga kakat, hitro šibata in glej ga zlomka. driska. ampak samo zjutraj. sem čakala, kdaj me bodo poklicali, da ga grem iskat. nič. vse bp. a sem s tem neodgovorna ? bolj mislim, da je včeraj popil preveč domačega jabolčnega soka in ga je zvilo. mogoče ga je moralo in da je dal vsaj nekaj virusov ven. al kaj...ne vem, nisem pametna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|