majana79 -> RE: Z-majčki 2009 - 6. del (10.11.2009 9:14:47)
|
Jutro! Mi smo spali grozno. Budnica ob pol 12, je pomagala duda in kapljici, budnica ob pol 2, je jedel, budnica ob 3, je jedel, budnica ob 5, ni jedel, samo grozovito jokal in se nikakor spet ni mogel umirit. Po tistem nikakor več zaspat nazaj, jok, mislim da je zaspal okoli 6. Vmes se je še moj zbudil, pa se ponavadi ne... Vmes ga je napenjalo, previjala sva se, ker je kakal, zeleno. Se pravi, da ga je tudi krčilo? A jedla nisem skoraj nič včeraj do večera... Spraskal si je nosek, nisem pa opazila ponoči da bi težko dihal, zjutraj ima pa vedno kaj v njem za očistit... Sredi noči mi je luna tolkla v glavo, a je kak ščip ali mlaj?! Zdaj revček spi na najini postelji, se je prej zarinil v moj povšter. Aja, stalno ima rokice na ličkih in okoli ušes, ampak če ga jaz kaj 'pošlatam' tam okoli, ne joka nič. Kdaj veš, da ga bolijo ušesa? Je zraven obvezno vročina? Spet se počutim totalno nesposobno in se bojim, da je bolan pa tega ne opazim. Drugače je bil včeraj čisto normalne volje. Noč ima svojo moč? Mal sem vam mogla pojamrat, ne bit hude. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|