majana79 -> RE: Z-majčki 2009 - 6. del (25.11.2009 20:22:55)
|
Čer! Se je kar dogajalo popoldne J. ni skoraj nič spal, tako da nisem imela niti časa prebrat vas prej. Zdaj spi in upam da vsaj do polnoči, ampak nekako nimam več pravega upanja... Smo spet jedli riževo kašico, ampak ne z banano, sem mu dala čisto malo skuhanega jabolčka notr, prepasiranega, ker spet ni kakal. Upam da ga nisem preveč polomila, ker ga je dobil zvečer? Ampak sej smo krčev že navajeni... zapomnila sem si da je Maj šel na vse 4 , da je Lukec boljše , da ima Tanja probleme z vozičkom - daj že enkrat napiši dopis, tako kot ti je petra svetovala... Ta voziček je med dražjimi, pa se takole igrajo, kr neki. Ostalo sem pa pozabila Malo sem slabe volje, ker imamo tuki v bajti probleme z enimi sosedi, ki so sicer najemniki MOL ampak se obnašajo kot da je cel svet njihov in sam zdraho delajo... Če pa kličeš na MOL pa nič ne naredijo A zarad njih nam snaga noče smeti odvažat, so premaknili kontejner da moramo ful stran nosit... Bah, sem mogla mal pojamrat, ker me tako jezi, da se kregamo zato, ker so bedaki. A vpit pa znajo o svojih pravicah, pravic ostalih pa ne vidijo. No zdej pa še rr šteka in ni smeškov v sporočilu... Kr neki
|
|
|
|