pikica 28 -> RE: Novembrski kostanjčki 2009 (15.3.2010 20:14:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Vas lahko nekaj vprašam, pa brez zamere-kam tako hitite z GH, če vsi pediatri priporčajo GH po 6 mesecu(seveda kakšen pediater pred penzijo mogoče druagče reče)? V čem je fora..nočem nič slabega, pa nobenga kreganja... Pa še več dela je s pripravo hrane, pa z vsem, pa še v korist otroku naj nebi bilo...ajde še nekako štekam, če se uvede večerna kašica z upanjem, da bo ponoči bolje spal... Scer pa dobrodošla podeželje..naš se tudi dviguje, jaz pravim da trebušnjake dela..sicer pa kar se spanja tiče-to je pa ful različno..eni tako drugi drugače... zakaj že uvajam GH?...ker smo ponoči spet čuli na 2 uri (smo na AM) in zato, ker zeloooo polivamo. Plus vsega pa še, ker je moj mali začel izrecno zavračat flašo. Začela sem pa po posvetu s pediatrom in ne zato, ker bi pač sama tako želela hiteti. Nisem nič užaljena sam na žalost se naš veliko bolje počuti, ko imamo že obroke GH, kot pa prej samo na flaši, kar se mu tudi vidi. Fizično in motorično smo bili pri 4 mesecih razviti za 6 mesecev. Čez slab teden bomo stari 5 mesecev. Mi že lepo sedimo, se obračamo (prvi obrat pri dobrih 2 mesecih), in počasi že puzamo. Skratka se zelo dobro in hitro motorično razvijamo. Jemo pa tako lepo, da nismo nič popacani. Skratka lepo nam laufa. Če pa bi lahko polno dojila, bi pa vstrajala do 6 meseca na mleku.
|
|
|
|