tassika -> RE: Novembrski kostanjčki 2009 (13.11.2009 11:15:22)
|
Jutro, patronažna šla, evo midve se lepo rediva, spet 110g v 2 dneh, sva že na 2870g, še malo pa prestopimo magično mejo 3kg, pa male sploh ne budim več se kar sama zbudi ko ji paše, saj nikoli ni več kot 3 urce, mleka imam zgleda dovolj, če tako lepo pridobiva na teži. Se pa pozna, da je že malo večja, je tak firbček in popoldne kar štrajka s spanjem, te tako posluša in gleda s takimi velkimi okicami, jaz pa optimist da bo zaspala, pa ja de, včeraj sva eno rundo pregledali 3 ure v kosu, pa še potem ni hotla takoj zaspat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No midve greva pa danes prvič vn, je rekla p. da bi šli lahko že včeraj, če nismo nič o tem govorili, pa sem rekla, da sem pozabila omenit in naju je poslala kar za pol urce na sončka, zame je pa rekla, naj si kar kakšno urco vzamem, da me bo malo nafilalo, pa sem študirala, da bo neizvedljivo, ker sama pa na kavici ne bom visela zato, da se bom sončila. Saj sem kar spočita, ker je mala prav priden otrok, upam, da tako tudi ostane.
|
|
|
|