endrina -> RE: Novembrski kostanjčki 2009 (13.12.2009 22:53:44)
|
Kajjada - mi smo dobili v dar Aventovo varuško - sem gledala na netu, da je ta digitalna in naj bi samostojno spreminjala kanale, da te nihče ne more poslušati, pa še temperaturo ti meri v sobici, pa uspavanke ima gor posnete in nočno lučko, aja pa na starševski enoti imaš eno tipko da lahko kaj govoriš dojenčku, v smislu walkie talkie. Edino kar me pri tem babyphonu moti je to, da je ful tih na starševski enoti, pa imam sicer glasnost nastavljeno na ful. Ne vem no, naš ta star analogen babyfon (pa je bil ful prepotopno star) je vlekel vsak najmanjši šum, ta ta novi pa ne - se mora ta mali že kar lepo jokat, da ga slišiš in da se vklopijo vse tiste lučke gor, da se v sobici nekaj dogaja. Smo ta starega dali stran, ker je vlekel še dve družini iz soseščine, pa mi glih ni blo, da bi me kdo poslušaj kaj se pri nas doma dogaja, tako kot sem jaz njih lahko občasno slišala. Glede čišče - ja pri meni traja že zdaj 4 tedne, da bi znorela no. In to tako malo, da glih za glih lahko rečem, da jo še imam. Včasih pa je malo več, ampak ne pretirano. Zdaj bi že bil čas da bi se nehalo. Aja pa vmes po enem tednu in pol se mi je zgodilo, da se je kar vsula kri iz mene in to tudi v večji količini in koščki strnjene krvi so padali ven, me je bila živa groza kaj to pomeni. Na wc je samo lilo iz mene. Pol pa kot da sem se sčistila nič več, je blo po par minutah gotovo. Sem klicala svojo G, pa je rekla, da moram prit k njej na pregled v kolikor se to še v roku 2 dni ponovi. Pa se ni, ker pol dva dni sploh prave krvavitve nisem imela, na vložku je bila morda samo kaka tanka rjavkasta črtica. Pa sem mislila morda pa bo zdaj tega konec, pa ne... še vedno je tu. Če bo slučajno šla katera k svojemu G naj ga vpraša kolko časa je čišča še normalna. Jaz se še za pregled niti nisem naročila, pa bi se mogla - saj vem. Sem pri prvem otroku šla na pregled točno 6 tednov po porodu, pa me je bolelo ko satan. Zdaj pa sem rekla da bom kar malo še počakala. A ve ste vse šle šesti teden???
|
|
|
|