|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za komentar
16.6.2005 6:16:34   
CUKRČEK
Jaz sem imela take čevlje za poroko. So udobni...po hiši sem jih nosila že kake 14 dni prej, da sem jih uhodila. U glavnem so fajn in lepi.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Prosim za komentar
16.6.2005 6:55:57   
dory
Ful lep cevelj...resno :)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Prosim za komentar
16.6.2005 7:22:13   
puncica
Men je všeč sam če imaš nizek nart in tisti trakci kr visijo ni vredu, jaz imam namreč ta problem, drugače pa mi je všeč, jst bi tud mela kej takega

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Prosim za komentar
16.6.2005 7:36:41   
Anonimen
čevelj je lep, glej da boš dost velizga uzela :)- ja, a nimaš tiste obleke z marjeticami? A je nismo enkrat tle gor že vidle :zmeden2:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Prosim za komentar
16.6.2005 7:45:20   
smrka
Take podobne verjetno je imela tudi moja prjatlca na poroki. Placala jih je drago. Po poroki so bili skoraj na pol crni, ker jo je dragi veckrat pohodil.. jezna je bila pa zato ker se cevljar nemore ocistit tega. tako da jih je dala pobarvat v crno. :kuza:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Prosim za komentar
16.6.2005 8:03:35   
pika74
nart imam pa jaz močan (po atu baje 8) ). Fajn. Mene je pe še skrbel, da je problem, če maš premočno nogo tam spodi ;)

al bina mam eno z majčkenimi marjeticami. Gor je pa še ni blo - no, moje ne 8)8)8).

Lp
:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Prosim za komentar
16.6.2005 8:12:58   
Anonimen
Čak, oprosti pol, pika, kje za vraga sem pa jo pol pa jst vidla :zmeden2: K veš, da si ne bi zmisla, da ma marjetice, se mi zdi, da bolj samo gor po životcu, al se motim? Ala sem jasnovidka?

Take drobne so...

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Prosim za komentar
16.6.2005 8:13:07   
tinatona
Ej a vprašaš k boš šla kupi čevlje (bdw. full so cort) kok staneta modela Cai in Rosa Ivory... Lepo prosim!!!!!!! Jaz morm namreč tud ene čeveljce kupit za na poroko - pa ne mojo (in sta mi ta dva padla v oči).

LP Tina :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Prosim za komentar
16.6.2005 8:39:09   
pika74
al bina - pomoje sm jest tok v živo razlagala, kašna je, ker je moja glih taka - pa neki sva se menle, da pridem k teb in da bova na tvojem travniku marjetice nabrale za v šopk :rozica:
;)

tinatona - a ti lohk dam kr telefonsko od njih- ti bojo iz prve roke povedal;) 01/7244-588 jest sm prejle rezervirala moje 8)

Majo pa tud na Zaloški štacuno: 01/5491-680

Lp
:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Prosim za komentar
16.6.2005 8:40:42   
tinatona
O hvala!!!!! Jih bom kuj zdele poklicala.

LP Tina :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Prosim za komentar
16.6.2005 8:40:46   
Anonimen
Ja, to je vse res, pika, ampk jst sem jo VIDLA11111 A je nisi mogoče fotklna, ko si bla v štacun, pa dala gor?

o.k., v končni fazi, brez veze, ampk jst sem jo vidla :( In mimogrede, ste kupil digitalca? Jst sem ga včerej :)-:bravo:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Prosim za komentar
16.6.2005 9:09:22   
Pupica
Men je full luštkan!!!:love::love::love::love::love:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Prosim za komentar
16.6.2005 9:12:49   
pika74
Al bina nism fotkala, ker še nimam aparata :)-:)-

punce hvala za komentarje :rozica::rozica::rozica: mi je pomagal, da sm se odločla :)

:rozica::rozica:

čeprou dost možnosti nism mela, ker sm se tok pozn spomnla za čevlje8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Prosim za komentar
16.6.2005 10:21:25   
Pia73
MENI JE BIL ON DRUGI, KO SEM NAPISALA NA PREJŠNJI TEMI BOLJ VŠEČ A TUDI TA JE ZELO LEP. :bravo:

sORRY ZA VELIKE ČRKE,... :ups:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Prosim za komentar
16.6.2005 10:46:02   
Erdbeere
Meni so zelo lepi

Mene pa zanima, jest mam tud čist bele doma pa samo za poroko nošene, kaj naj z njimi...kje ti to pobarvajo pa kok stane..upam, da ni dražje kot sem dala za čevlje...mislim, da so bli okrog 12k, če jih pa kera rabi jih pa tud lahko prodam

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Prosim za komentar
16.6.2005 12:03:04   
Joe
Pika74, tole misliš obuti??!??!?!

8):)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Prosim za komentar
16.6.2005 13:47:30   
pika74
:)-:)-:)- Ja Joe - upam, da ne bom starokopitna :)-:)-:)-

Pia73,
so imeli samo nekaj čevljev z mojo cifro (37) in potem sem izmed parih izbrala te. Ene so ble previsoke in sem se skor zlomila, druge so me pa mal tiščale. Te so mi pa dobr sedle :)-:)-:)-

Ups pozabla sem, katera me je spraševala za barvanje -- a je bla Erdbeere:ups:. OK vprašala sem v tej isti trgovini, če se jih da pobarvat in je rekla, da če niso iz usnja (in te niso iz usnja), se jih da pobarvat v katerokoli barvo. Prineseš samo en košček blaga ali pač eno željeno barvo in potem mojster pobarva za 3.000 SIT.

Ampak res, v katerokoli barvo.

Lp
:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Prosim za komentar
16.6.2005 13:58:21   
pika74
Poglej Erdbeere

http://www.mod-art.si/tekstsi/ekskluzivno.htm

Lepo ane :)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?