Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Katerega ponudnika Interneta imate... 9.11.2009 16:47:12
luka jan
Doma SIOL, ker drugega pač ne moremo imet. Sicer dela kakor se mu zljubi, ampak kaj hočem. Sicer pa se veliko ne sekiram kako dela SIOL, saj sem si omislila prenosni računalnik in wireless povezavo preko Mobitela in sem super zadovoljna. Dela brez problema, nikol ne štrajka, pa še mobilna sem.In to mi je najbolj všeč. Sicer sta sedaj dva računa, ampak tudi moje zadovoljstvo je nekaj vredno.
RE: Katerega ponudnika Interneta imate... 9.11.2009 19:26:46
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: RoZala Imamo T2 s katerim smo zelo zadovoljni. Malo me bega le, ker bo šel mogoče v stečaj. Nimam pojma kaj to pomeni za nas uporabnike, če se to res zgodi. Po drugi strani pa se mi zdi, da je nemogoče, da bi šel v stečaj, saj ima veliko uporabnikov. Ve kdo kaj več o tem?
Ah RoZala, ne sekiraj se za te stvari ... jaz jim pravim buče. :) Uporabniki v vsakem primeru ne bomo na slabšem.