|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katera knjiga?
15.6.2005 22:00:10   
m_m

Katera knjiga o razvoju otroka je vam najbolj všeč? Pa kolk je pršla (cenovno).

Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Katera knjiga?
15.6.2005 22:07:55   
frutka_
Vodnik o zgodnjem učenju od Didakte se mi zdi zelo priročna knjiga. Stane pa nekje okrog 7tisoč.

Všeč mi je tudi Lahko vzgojim uspešnega otroka od Epte.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Katera knjiga?
15.6.2005 22:14:27   
StBarbara
men je ful všeč: "Dojenje in materinstvo iz srca".

"Dojenček, kaj pričakujemo prvo leto"_tu najdem vedno vse odgovore

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Katera knjiga?
15.6.2005 22:29:55   
Annny
Dojenček, kaj pričakujemo prvo leto- ta je meni najnaj!!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Katera knjiga?
15.6.2005 22:32:03   
sezam
Tud men sta všeč knjigi založbe Vale Novak kot jih je omenila StBarbara, pa tudi knjiga Nega dojenčka in malčka od DZS-ja.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Katera knjiga?
15.6.2005 22:32:21   
Gina
Meni je pa daleč najboljša knjiga Otrok od rojstva do šole od Penelope Leach (ne vem, če sem priimek prav napisala). Knjiga je bila nič kolikokrat ponatisnjena in se je nekaj časa ni dalo dobiti, zdaj pa je v novi prenovljeni izdaji spet v knjigarnah, sem jo zadnjič videla v DZS. Je pa draga za znoret, jaz sem jo dobila staro v poklon za prvega otroka, pa jo znam menda na pamet.

Lahko ti pa povem še, katere knjige NE kupuj, ker ni nič bog ve kaj: Kaj zmore vaš otrok.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Katera knjiga?
15.6.2005 22:34:23   
malika
Kaj pa tale, ki je zdaj v akciji tukaj na RR. Pozna katera?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Katera knjiga?
15.6.2005 22:56:41   
Annny
To, ki je v akciji, imam doma in je v redu knjiga. Je pa po tem kopitu napisanih veliko knjig! V bistvu zajema principe, ki so združeni tudi v knjigi z naslovom 'Kako najhitreje uničiti svojega otroka'..je malo zabavna, ampak v njej je toliko resnic, da te kap, ko bereš. No, tako da bi jaz priporočila tudi to knjigo!! Je tudi definitivno najcenejša- okrog 2 jurja.

Aja, pa fantastična je tudi knjiga o vzgoji otroka avtorja Johna Graya (njegove knjige o ljubezni, partnerskem odnosu itd. so nasplošno super!) Kar spomnite se tiste- 'Moški so drugačni, ženske tudi', ki je njegova najbolj popularna.

Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Katera knjiga?
15.6.2005 23:01:09   
m_m

UNIČITI OTROKA?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Katera knjiga?
15.6.2005 23:04:06   
Annny
Ma ja, tak je naslov, ker je cela knjiga ena sama parodija na to, kaj starši najpogosteje počnejo narobe pri vzgoji. Pa take odštekane slikce so zraven. Se ful nasmeješ in potem še globoko zamisliš:):miska:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Katera knjiga?
15.6.2005 23:27:32   
m_m

GINA a mogoče veš kuk približno je pa ona "od rojstva do šole" pa "dojenček kaj pričakujemo".

Tale kako uničiti otroka je pol ala one knjige za telebane. Pa poceni :) Mogoč mogoč...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Katera knjiga?
15.6.2005 23:30:17   
Annny
Ne, ta knjiga je res super- vem, ker drugače preberem vso mogočo strokovno literaturo.

Otrok od rojstva do šole stane okrog 15.000 sit, Dojenček.. pa je okrog 10.000 sit (ampak nekje sem slišala, da se ga popolnoma razprodali in da ponatisa (še) ni...

Nočko:rozica:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Katera knjiga?
15.6.2005 23:34:26   
StBarbara
Kaj pričakujemo prvo leto je bila v Vale-Novaku lani cca. 7k.

:kuza:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Katera knjiga?
15.6.2005 23:37:41   
Annny
Jaz sem jo kupila v Konzorciju in je bila malo manj kot 10 jurjev..drugače sem jo pa nekje videla tudi za 12 jurjev- to je pa kar razlika, a ne??:zmeden:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Katera knjiga?
16.6.2005 7:29:13   
Seven*
Dojenje in materinstvo iz srca.
(za zgodnje obdboje super knjiga)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?