lino -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (15.12.2009 21:23:48)
|
Večer. Sem 13. pozabila čestitat mali Zoji-torej VSE NAJBOLJŠE ZOJA!!!! Danes pa želim VSE NAJBOLJŠE tudi mali Ivi in mamici Ovnici!!!![sm=darilo.gif][sm=darilo.gif] [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Glede slikic-SUPER SO VSE, ampak ste tako pridne, ko jih objavljate, da ne uspem za vsako posebej pisat...VSE SO LEPE!!!! Tudi naš Maksi je jedec in pol in imava sedaj zjutraj 1 obrok in sicer mlečen-mlečni gris in potem dojenje čez (je pa, ko se pač zbudi-tam nekje med 8-10 uro), potem imava kosilo, ko pride ata domov (med 2-4 uro) in potem spet dojenje, da lahko malo popoldan počivava...in potem imava še okoli 5- 6 en obrok, kakšen pa je odvisno od mame, če prej delam zelenjavno kašico in je kaj ostane, potem to poje (pa tudi mama jo je za kosilo, kot prilogo), drugače pa zopet poje gris, moram pa počasi zamenjat zjutraj gris za sadje, ki pa ga ne maramo preveč...morda bom le v gris dodala malo jabolčka ali pa bananice, pa problem je tudi, ker trenutno ni sezonskega sadja, teh jabolk in banan se pa itak preobješ...ma ja, ...sedaj morava itak mal suho sadje vključit, ker imava premalo železa, pa še rumenjak (bova poskusila in videla kako bo),...sicer pa jst ponavadi skuham govejo juhico (v nedeljo) in jo v skledice dam in v skrinjo in jo potem za osnovo uporabljam, da dam not kuhat ponavadi cvetačko, pbrokoli, korenje, purana in potem dodam še krompir in vse zmiksam...mmmm, Maksi full zmaže[sm=smiley36.gif] Tiste, ki imate tudi slabokrvne sončke, mi lahko poveste kako dajete sirup, zjutrj, pred ali med jedjo, porda po jedi[sm=zmeden.gif] Sem še jst sedaj začela jest tablete za železo, ker mi ga 100% manjka, pa sej škodit menda ne more... Sicer sem si pa zadnjič tudi jst za na pot to pripravila in dala v take skledice od Toompe-Tipe (al kkr kol že), ki so res super, se pa skupaj kupijo 2 ali 3 (ne vem več) skledice s pokrovčkom in zraven je gumijasta-plastična žlička, ki je suuuper za hranjenje in te skledice se super zaprejo in žlička se tk zraven pripne-priporočam[sm=bravo.gif] Nič, grem sedaj spat, sem drugače full utrujena.
|
|
|
|