tecka -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (11.12.2009 14:20:40)
|
Živjo, punce. Jaz pa imam spet en napad slabe volje. Kar tako brez veze. Resda sem ponoči žnj-krat vstala, pa tamau je vstal ob pol šestih, pa sva oba prinesla notri pri dopoldanskem spancu. Ampak slaba volja je pa ostala in sem bila pri kosilu čisto našpičena, ko je tamauček prhal, kihal, krilil, grabil žličko in počel še vse druge neumnosti, ki jih ponavadi mirnih živcev prenašam. Bo treba spet na kakšen babji čvek. Hanuši, sicer si ti "stara mačka" (beri izkušena), pa ti vseeno povem, da je pri moji kolegici pomagal korenček, da je malega zaprlo. Mogoče probaš samo korenček? Bačko: Lora je pa po mojih merilih "zaprta". Tudi naš Srečko je kakal tako - par suhih bobik, ponvadi enkrat na dan, včasih tudi večkrat, pa pritiskal je, da je bil čisto rdeč v faco. No, problem smo začasno rešili z donatom, ko se je v redu pokakal, sem donat prenehala dajat, je pa spet vse po starem. No, danes sem pa spet začela dajat donat in upam, da bo kmalu kupček. Mony: www.slikomat.com je spletna stran podobna kot shrani.si (trenutno ne dela). Naložiš sliko (maila in ostalih podatkov ne rabiš pisat), klikneš "naloži"). Dobiš različne kode, izbereš tisto za "forume" in vsaj pri meni deluje, če kodo počrnim in ročno dam "copy", ter v okencu kjer pišeš na RR daš "paste". Gumb "kopiraj v odložišče" meni ne dela niti tukaj niti na shrani.si. Sedenje: naš še ne sedi. Am2: še nisem uvedla, ga bom v prihodnjih dneh, ko bom proti koncu enke. A ste tudi ve en čas mešale enko in dvojko, a ste šle direkt na dvojko?
|
|
|
|