lino -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (9.12.2009 21:24:02)
|
Dober večer vsem junijkam. Men pa kr časa zmanjkuje za komentarje, vse kar uspem je, da na hitro čestitam in to je to...upam, da ne zamerite[sm=smiley1.gif] Glede teh razlik, ki jih delajo je prav slabo, naj bi imeli eno in isto mnenje in to je to...1+1=2 ampak ne ti naši pediatri znajo nardit celo znanost in na koncu pridejo tudi do 238[sm=zmeden.gif] Se mi zdi, da je še najbolje opazovat svoje sončke in se po njih orientirat...so tudi nam na prejšnjem pregledu rekli, da po 6 mesecu pa naj začnemo uvajat GH in sem rekla, da smo začeli počasi (4,5m) in je pol rekla-" Ja suuuper!!!!" (mislim halooo) in potem so opozarjali, da nikakor dojenčka na nogice postavljat ali pa ga posedat, ker se bo ne vem kaj vse zgodilo in potem prideš na pregled in te vprašajo "A stoji že, pa se kotali in samostojno sedi-mislim nam je prav naročila, da moremo trenirat samostojno sedenje (rit v zrak meče[sm=smiley36.gif]), ki pa je bilo pred mesecem prepovedano[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] čist mimo in brezveze, jst bom delala še sam tk, kot bom jst mislila, da nama paše... In zmotilo me je tudi to, ko sem prišla z malim tja in v čakalnici ni bilo gužve, sva bila - naj bi bila kar na vrsti, pa so sestre začele kofetkat in sva čakala 40 min (prišla sva pa 10 min preden sva imela uro) in potem se je seveda v čakalnici že trlo otrok in staršev in se je kašljalo in kihalo, pa vsak ima skoraj 2 starša in sem komentirala, ko so odprli, da smo se pa res načakali, glede na to, da vsi tk opozarjajo, da se ne bi zadrževali v ZD...in je bil odgovor, da sej nekateri starši so tk sitni, po drugi strani pa hodijo z otroki v drugih dneh po ZD, kar je letelo name, ker sem bila kakih 14 dni nazaj s starejšim pri zobarju in ker nimam varstva je moral Maksi z nama (nesla sem ga pa v slingu in dol pokritega)...[sm=smiley13.gif] Nič, sedaj grem še mal maile počekirat, ker jih imam čez 100[sm=smiley13.gif] pol pa spat...ju3 imava pa itak odvzem krvi in urina in me je glede na prebrano že kr mal strah, ker naš Maksi noče pit, pa morava ju3 zraven pijačo prinest in pa ta odvzem krvi mi tudi ne diši, ker bodo ubegega mojega sončka spet špikali in mučili in bodo zopet solzice...se mi smili... joooj, alarm...noč.
|
|
|
|