lino -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (19.11.2009 12:14:02)
|
Dan. Nakprej z zamudo vse najboljše Marjeti in mamico harley[sm=torta.gif][sm=darilo.gif] potem pa še vse najboljše današnji slavljenki Katji in mamici 10ki, vsem želim zdravja, sreče[sm=torta.gif][sm=darilo.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley32.gif] Jst tudi nič ne likam, k sreči nimam takih oblek (materialov) in zadostuje že to, da takoj, ko je oprano stresem, obesim in potem kr zložim pa v omaro...manjše stvari (nogavice, gatke, krpe, brisače in vse od Maksija pa sušim v sušilcu)...ma kje se mi še likat lubi, sem prelena[sm=smiley1.gif] Za naslov kjer narediš knjigico za [sm=duda.gif] javim kasneje...moram prijateljico vprašat... Mene pa danes skrbi, ker sem Maksija dojila in ga je vmes, ko je jedel pričelo tk na drobno trest (nič prijetno ni zgledalo), pa ne vem kaj bi lahko bilo, se je že zgodilo parkrat, sam ga je sam mal zateslo, dans ga je pa mal bolj in mal dlje...sej ne vem kk opisat, niti ne vem, kaj bi to bilo, me je pa strah, ker je bil moj ata epileptik, oa se to prenaša-menda, pa itak zapaničarim, ko se kaj mal bolj nenavadnega zgodi...bom poklicala uno sestro, ki je na začetku hodila, če bi lahko prišla zaradi uvajanja GH in jo bom mal zaslišala... moram končat...
|
|
|
|