kalanteja -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (17.11.2009 22:01:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja odločila sem se, da bom kupila voziček peg perego pilko P3, ker naša sploh ni šans, da bi ležala, dobila sva sicer tudi en voziček, kjer lahko sedi, vendar je ne morem obrnit k sebi...je kupljen lani in ima ceno 99€, komaj čakam, da grem v četretk po njega, saj mi je zelooo všeč Odlična izbira [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] ,ga imam še od karin in sem z njim prav zadovoljna...pa še zloži se čist...pa ko zaspančka otroček notri ga lepo poležeš v čisto vodoraven položaj... ooo kk sem vesela, da si to napisala, ker je moj tak skeptik glede tega, da bi kupovala drug voziček, on se pač nikoli oz.samo ob nedeljah sprehaja z Julijo in ponavad spi, če pa ne spi, pa tk jamra, da mora ležat, da je kaj.... lepe kapice imate, kolegica ima sestro v angliji in ne vem, če ji ne bom rekla za tole kapico....je tk kjut..... hvala za komentarje, res danes sem jo dala v kenguru, ker ni htela bit v vozičku potem je pa bila čisto tiho in pridna..... tudi jaz pridno uvajam GH, amapak najraje ima hruško, ker jo je pojedla za cel mali lonček od hippa, kaj drugega ji težko dol spraviš, glede korenčka pa, ko sem ji ga sama naredila je bilo ok, sedaj pa ko sem ga kupila pa ni šans, da ga poje, sam ga neb rada stran vrgla, kaj mi svetujete kaj naj dodam, da ji bo boljš všeč, banano? nočko.... grem v četrtek v lj, komaj čakam, se full rada vozim.....julijo bom pa mamici dala v varstvo....
|
|
|
|