|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
28.1.2010 16:56:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

itak bomo klicani če vloga še velja oz če smo že dubl kje drugje prostor-to majo naročilo od jankoviča da preverjajo in takrat naj bi bilo rečeno da pač še enkrat oddaš vlogo.

Kdaj pa naj bi to klicali?

to bodo klicali po tem ko bodo izdane odločbe o sprejemu

ker recimo jaz sem dala vlogo v tri vrtce, se pravi, me imajo vodeno 3x. Če me sprejmejo (teoretično) oziroma malega v vseh treh, bom valda podpisala samo v enem in ne v vseh treh. Ker pa nimajo skupne evidence, ostala dva vrtca ne bosta vedela (če ne sporočim) ali bom do roka prišla podpisat ali ne.

Ni mi jasno kako v tej dobi računalnikov ne morejo vzpostavit skupne baze. Aja, nimajo donatorjev. user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
28.1.2010 17:20:39   
linaema
jst sem tut poslala vlogo za vrtce-mislimd,a skupne baze še ne bo - marjana 79 ma prav-ni donatorja
sicer sem si pa ravno včeraj še rezervo s privat varstvom poiskala, k mam mal slab občutek,da bomo pršli na vrsto. sem pa dobila iz 2 vrtcev potrdilo, iz enega so me klicali-ustno potrdilo-potem,ko sem jaz njih ene 100x.

ste me potolažle,da raje malo sladko,kot pa da ne pije... sem vztrajala 6 mesecev z vodo, sedaj pa jo tako odrine in se nakremži,da bi morale videt. Tko da ji sedaj mesam npr. 30 ml.jabol.100% soka in 100 ml vode in spije v slast, po 50 do 100 ml naenkrat. Pa včasih zeliščni čaj,sadnega ne mara.

hvala za podatke glede dohodnine-vzdr.člana

Zoja tudi cele dneve vriska,kriči,,šepeta,skratka čeblja, najraje mama (itak,da sem blažena, čeprav ne vem,če je že zavestno) in am-ko vidi flaško ali žličko. danes se je igrala s flaško in je padla na tla,ona pa zavpije AM in naju pogleda.

Jutri mamo 3.cepljenje-držte pesti,da bo vse ok, zadnjič je jokala ko jesihar...

A se kateri dogaja,da otroček joče,ko vidi nove ljudi (pa ne vedno). Včeraj je bil tak lep dan in sva šli na izlet na obalo, pa še h prijateljici,ki je res nikoli ne vidi in je bil tak vik in krik,da sva se šli direkt sprehajat-pa še to:NIČ JE NE POTOLAŽI,DOKLER VIDI TEGA ČLOVEKA.

Glede službe-a katera ve,kako smo zaščitene glede službenih poti,ki trajajo več dni(če je to sploh kje opredeljeno). Moje delo obsega tudi to,pa me zanima, če je do 3.leta kaka omejitev glede tega?

Lepo se imejte,se gremo kopat,papcat pa spat user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
28.1.2010 18:08:35   
lino
Ena slikica...preberem vas pa kasneje!

user posted image

(odgovor članu linaema)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
28.1.2010 18:52:10   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

tecka a si naročila kej pr nextu

Že naročila in dobila. Naročila sem 2 pižamici, 2 trenirkici (sp del) in TOLE (klikni, da se odpre link)
Upam, da bo poleti prišlo kaj prav.
Pa ko smo že pri cunjah: a se za poleti splača kupovati majičke s kratkimi rokavi? Ker jaz si predstavljam, da bo Srečko samo v bodiju, ali pa mogoče še v kratkih hlačah. Nikakor pa verjetno ne v bodiju in še kratki majčki čezuser posted image
No, vsaj lani sem ga oblačila tako. Sem pa za poleti kupila en kompletek in valjda majčke nisem niti enkrat oblekla.

Moram pa še povedat, da sem pri next naročila velikost 12 - 18 mesecev in oblačila so se mi zdela ogromna. Danes pred spanjem pa probam obleči pižamico in evo - rokavčke sem malo zavihala, po dolžini pa mu niti ni preveč ogromnauser posted image user posted image user posted image Potem sem ga dala spat kar v tej pižamici, bomo videli, če se bo čez noč kaj raztegnila.

< Sporočilo je popravil tecka -- 28.1.2010 18:54:04 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
28.1.2010 20:08:29   
lino
no, sem vas mal za nazaj počekirala in vidim, da se o službah pogovarjate...GROZA, jst si moram začet jo iskat, ker mi marca porodniška poteče (to pomeni, da mam še sam 3 mesece mir in pa 1 mesec še lahk na zavodu izkoristim) in potemuser posted image user posted image user posted image , bo pa kriza, ker Maksa ne bom mogla nikamor dat, ker lahko gre v vrtec (če sploh) šele septembra...ma sej tut upanja za zaposlitev nimam, nimam pa pojma s čim bomo živeliuser posted image
Me res kr v prsih stisne, pa tako rada, ko sem opravljala svoje delouser posted image , sedaj je pa ena druga dobila za stalno in pa iatk so v stečaju (podjetje)...user posted image
Sicer sem se pa zdnjič z eno pogovarjala in lahko delaš tudi na 6 ur in dobiš poln dopust in pri njihovi firmi samo 100€ manj plače (kar tut ni tk hudo, se mi zdi), ma jst itak sploh prvo službo rabim, pa ne bi bila kelnarca al pa čistilka, al pa kuharca, al pa delavka v proizvodnji na 3 smene, ker vse to sem tudi že delala, ko ni bilo službe, pa imam VI stopnjo...(sej vem, da morš vse poprijet, sam pri nas je panika, ker nimamo varstva, ker ni babic in dedkov in če grem varuško+vrtec plačevat pol pa itak brezveze da sploh delam)user posted image user posted image sem se v slabo voljo spravila. Grem kr en pir spit...bo boljš...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
28.1.2010 20:55:01   
bjondi
linaema-pri nas je prejšen teden sosed prišel trikrat k nam v enem dnevu in je trikrat joku-enkrat ga je samo slišal pa je jokat začel je pa res da sosed ne špara z glasom tko da je še men preglasen...prejšnji dan se pa tud z enim pogovarjam pa pride ena ženščina pa začne prav naglas govor on pa spet v jok...nimaš kaj...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
28.1.2010 20:58:39   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lino

no, sem vas mal za nazaj počekirala in vidim, da se o službah pogovarjate...GROZA, jst si moram začet jo iskat, ker mi marca porodniška poteče

A si aprila imela rok poroda, da ti že marca poteče porodniška? user posted image user posted image user posted image user posted image Najbrž si mislila na maj namesto marca user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
28.1.2010 21:39:25   
manna
'čer
imate pa moreče teme - služba, konec porodniške, problem z vrtcem, dohodnina..
Najboljš da grem kar spat in se delam da še doooolgo ne bo treba nazaj v službo..user posted image

Pojma nimam kako bom lahko funkcionirala v službi če se bomo še naprej tako zbujali kot se zdaj cele noči. Tiste, ki imate že dva in več otroka - ali je hudo it nazaj delat potem po porodniški ali kako pride? Ene rečejo da po enem letu doma kar paše it malo delat. Meni zaenkrat še ne diši.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.1.2010 7:18:50   
bačko
Jutro!
Meni po prvi pretečeni porodniški nič ni dišalo iti v službo.Prav uživala sem doma.In tudi sedaj mi bo zelo težko.Rada sem doma z obema puncama.Upam da ne bo hudo.
Mislim pa da ima Lora vneta učka.Morem reči sosedi za kapljice.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
29.1.2010 7:56:23   
tecka
Jutro. A še vsi spite? Saj naš Srečko tudi, ampak spetuser posted image . Za nami je najbolj mirna noč od poroda. Šla sem spat ob 21h, mož ga je nahranil ob 22h, Srečko se je zbudil ob 2h (za hranjenje) in spal do 5.23. Torej sem vstala samo 1xuser posted image . Vpliv nove pižame ni kajuser posted image

Takle pa je škrat v pižami št. 86. Slikano ob 5.30. Skoraj se počutim malce...nora.
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tecka -- 29.1.2010 7:57:57 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
29.1.2010 8:37:41   
meti21
Jutro,

ja mi smo tut skoraj vsak dan že ob 6ih pokonc, zdej pa že spi spet.
Ena me je spraševala, če kaj razmišljam o cepljenju proti pnevmokoknim okužbam in moram povedati da sem prej proti kot za cepljenje, kar je obvezno bom cepila in pa proti klopnemu meningitisu, vsako cepljenje je velik napor za organizem in imunski sistem, tko da to je moje mnenje, kar ni zlo nujno raje ne, nagnjeni pa ne vem še če smo, če smo šele prvič imeli vnet ušesek, kar je pri malih otrocih pogosto zaradi kratke evstahijeve cevi.

Soseda je dala dvojčici cepit proti rota virusu, ker sta imeli obe starejši punci rota virus in je z njima bila v bolnici, in okoli 1 leta sta obe zboleli za še hujši (tako so rekli v bolnici) virus kot je rota virus, namreč še bolj bruhaš, vendar ni tako razširjen virus kot rota. Tako je bila jezna da je rekla da nič več ne cepi kar ni nujno, in sva zaključili, kar ti je namenjen, se ne moreš izogniti, ah zdej sm pa že čist zabluzilauser posted image

O službi ne bi, ker še ne vem kaj bom in kam bom user posted image .
Pitje- Naš pa najraje oz. samo pije kompot iz jabolk in cimet not in to spije tut 3dcl na dan, prej pa komaj kej, pomoje morš res pogruntat kva mu paše, sam to probavanje ti včasih tut živce požreuser posted image
Pasiranje hrane- jes pa kar s pasirko al kako se reče tistmu za pire delat, pretlačim in je ok, na začetku sm tut vse s paličnim
posladki- ni potrebe, k bo kasnej nadoknadu za naprej in nazajuser posted image , mu pa dam korenje v roke pa se tut mal zamot

Čestitke vsem za obmesečnice še za nazaj

Imamo pa tudi mi že 2 zobka- prvi 6m 26dni in čez 3 dni drugi

Jes sm tut slišala, da za novo šolsko leto obravnavajo vse naenkrat, ki so prispele do 31.3., za sprejem v vrtec in to točkujejo, nimam pojma kakšni so kriteriji, prednost imamo tudi tisti, ki imamo že enega otroka v vrtcu....

Kliče... pa-pa

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
29.1.2010 8:49:57   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: linaema

A se kateri dogaja,da otroček joče,ko vidi nove ljudi (pa ne vedno). Včeraj je bil tak lep dan in sva šli na izlet na obalo, pa še h prijateljici,ki je res nikoli ne vidi in je bil tak vik in krik,da sva se šli direkt sprehajat-pa še to:NIČ JE NE POTOLAŽI,DOKLER VIDI TEGA ČLOVEKA.

Ja, pri nas je bilo tako od decembra do januarja, sedaj se je pa vse skupaj umirilo in se vsem samo še smeji. Očitno pride tako obdobje, ko se neznancev bojijo. Čeprav pri nas ni samo pri neznancih jokal. Je prišel od mojega brat na obisk in se je drl, dokler ni šel domov. To pa zato, ker ga je bolj redko videl - to pomeni, če ga je videl manj kot 1x na teden je bilo grozno...samo jok in jok.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu linaema)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
29.1.2010 10:04:21   
mini86
a se za poleti splača kupovati majičke s kratkimi rokavi? Ker jaz si predstavljam, da bo Srečko samo v bodiju, ali pa mogoče še v kratkih hlačah. Nikakor pa verjetno ne v bodiju in še kratki majčki čezuser posted image

šit na to pa še pomislna nismuser posted image js sm mela prejšne poletje majčke kr čez bodi s kratkimi..letos razmišljam o bodijih brez rokavov-da ne omenim da mam doma ful lepih bodijev brez rokavov samo mu jih nism oblačla zdj so mu pa seveda premejhniuser posted image drgač pa dam včasih js mejčko s kratkimi kr čez majčko z dolgimi in super pride

lepa pižamca pa tamauček tudiuser posted image

punce pa še neki sm hotla vprašat-to tiste k mate 2 ali več bebic..itak k se ti rodi prvi otrok je oh in sloh vse super..ful ga maš rd, pazš nanga, skrbiš, pač noro rad..no in mene zanima kako je ko imaš druzga..a si sposobn met še enga tok rd..a je to drugačna ljubezen sam enako močna..a maš loh dva človeka tok močno rd..no kej v zvezi s tem me zanimauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.1.2010 10:28:07   
bačko
Tecka full je luškan v tej novi pižamici.user posted image user posted image user posted image
Mini jaz imam obe enako rada in ko Lora spi in ko je Žana doma se z njo ukvarjam.Se igrava in bereva knjigice.Ko pa se Lora zbudi se ali vse tri skupaj igramo ali pa oni dve sami.Na začetku sem imela mal težav kako naj z Žano ampak sem se kar navadila.Čeprav moj pravi da imam Loro rajši kot Žano ni res.Obe sta moji lubici in obe imam enako rada.
Pri nas pa se nekaj kuha pri Lori.Soseda ji je prejle izmerila vročino v ušesu in je imela 37,9.Ko pa sem ji jaz doma pa ni imela nič več vročine.Bom potem ko se zbudi ponovno ji izmerila.

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.1.2010 10:36:21   
mita21
hello, končno sem prišla do računalnika. stacionarc nam je crknu (ko bo treba v službo, ga bomo mogl nabavt), prenosnika mi pa večkrat Gašper zasedeuser posted image .
Res hvala vsem za lepe in spodbudne besede.Sej smo se sprijaznili in se učimo s tem živet. Gašper obiskuje OVI-je (oddelek vzgoje in izobraževanja), kjer se učijo samostojnosti (napr. hranjenje, oblačenje, umivanje, orientacija, veliko delajo na razvoju motorike, koordinacije, logopedske vaje, ...)-skratka skrb zase. Z njim delajo krasni ljudje, rad hodi in to nam veliko pomeni. V času brezupnosti sva spoznala tudi prave prijatelje, ki so nam stali ob strani in se še sedaj veliko družimo.
Vidim, da se o službah in vrtcih pogovarjate. Mini, lino upam, da najdete kaj pametnega, da ne boste cele dneve v službah za mal denarjauser posted image . to je res sranje, vas čisto razumem, pred nekako osmimi leti je bil moj mož na istem. Ampak jaz rečem: vakemu se enkrat nasmehne sreča in tudi vama se enkrat bo!!! Jaz pa težav s službo nisem imela, takoj po faksu sem jo dobila, ko sem bila pa z Gašperjem na porodniški, pa so mi pogodbo spremenili v nedoločen čas. Res, full lepa gesta. Tko de služba čaka, Matijo pa mi še tud ne bo treba v vrtec dat, ker gre pa moja mami avgusta v penzijo (maj, junij, bomo že nekak poflikal z varstvom) bo pa s septembrom varstvo prevzela. Ampak tja s tremi leti gre pa absolutno v vrtec, ker je to res dobro za razvoj samostojnosti otroka pa še  veliko se naučijo, pa mislim da če so malo starejši tud bolezni lažje prenašajo. Ampak veselim se je pa prav nič. Se že obetajo eni projekti, ki bodo zahtevali celodnevne odsotnosti od doma, pa si tega sploh ne predstavljam, saj dlje kot dve uri sploh še nisva bila ločena.Me je kar grozauser posted image user posted image .

Matiaj pa se full rad igra z lopatico za hrano ven devat (polenovkauser posted image ), pa prstke not v luknjice vtika. Ko kuham, ga dam v stolček pa iz predala razne kuhalnice in druge pripomočke jemljeva in se z njimi zamoti tudi pol ure. Tud naš je nor na kable in razne vrvice, ne vem po kom, sva z možem oba čist atehnična tipauser posted image user posted image .
Sedaj je pa že uvrnk lačen, bo treba ukrepatuser posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
29.1.2010 11:09:26   
manna
'jutro
tecka, zelo lepa pižamca pa cukrček je! Zanimivo, pri nas je bila pa danes najslabša noč v vseh sedmih mesecih. Praktično sploh nismo spali od 24h do 4h. Potem smo pa spali do 7h, ko je prišla moja prekrasna mama in nas zbudila z novico da je zmanjkalo nafte. Pa smo meli res nekam mrzle nosove ampak spali bi pa vseeno, če ne bi seveda miss začela takoj akcijo spet... ma groza.
Jutri bo polna luna, tako da imam vsaj nekoga za krivit user posted image

Drugač pa - drage moje, tiste ki ste v tem uspešne, kako vam rata da otrok sam zaspi v posteljici???? Ker naša pa če je še tako zaspana, ne more in ne more zapret oči in tečnari dokler ni tko utrujena da se samo še joče. In jo moram vzet ven in nosit da zaspi. In to skoraj zmeraj najmanj 3x na noč po cca pol ure. Grozno. Kaj naj?? Zakaj ne more zaspat? Duda jo pa kar živčno nardi, jo takoj vrže ven.

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
29.1.2010 11:10:10   
meti21
mini86- jaz imam tudi oba enako rada, res pa je da ljubezen z otrokom raste...

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
29.1.2010 11:17:27   
mini86
Jutri bo polna luna, tako da imam vsaj nekoga za krivit user posted image

a ni bla prejšn tedn..js sm mislna k smo mel ene 3 noči grozne da je polna lunauser posted image še dobr da mamo en izgovor..al so zobki al pa polna lunauser posted image user posted image user posted image

manna..ok js ga glih nosm ne ampak sm pa zravn njega..učasih v najini pojstli učasih pa je on v svoji in mam samo roko stegneno k njemu pa al ga božam po rokici, nežno zibam..če nimaš njene pojstlce zravn vajine si magar probi prnest en stol zravn in se used in jo boži..mogoče bo palil..sj mata z našim cca isto kil sam si ga ne predstavlam nost..res probi tko..
kako jo pa čez dan daš spat..al se pa zravn nje ulež..js dam uzadi povšter, ucpred sm pa js..tko da kej velik prostora za premikat glih nima..ene et minut še neki kril z rokami, pa duda vn pa not pol se pa počas umiri in zaspi..k grem pa stran ko zaspi dam pa še ucpredi en povšter da ne more nikamor pobegnt

meti in bačko-mogoče me niste glih razumele-al pa verjetno js nism prou uprašala..ja itak da maš oba svoja otroka enako rad..mah pustmo to..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
29.1.2010 11:18:17   
mita21
Aja, pa glede pitja - neki je pa tud dobrga, ko je prehlajen. Začel je čaj pit po flaški - Alnatura baby in mi ga ni treba (še zaenkrat) nič sladkati. matija sploh ni aklih kaj je in pije. Vse poje in spije, tko de je res užitek zanj kuhat. Manna in tisti, ki nič radi ne jejo, vas čist razumem, jaz bi se stud s tem full obremnjevala, če ne bi jedel, sploh ko smo vsi pr nas zlo dobrega (žal tudi povečanega) apetita in sva bla baje oba z možekam kot otroka zelo ješča. Pa saj sva še zdajuser posted image user posted image . Tiste 4 kg, ki so mi ostale od poroda se nikakor ne pripravim dol zgubit, se kar zgovarjam na dojenje.

Drgač pa Tecka in ostal full luštkane slikce. vsi so full luštni. user posted image user posted image user posted image

Matija se tudi včadih joka, ko zagleda kakšnega človeka. ne boste verjele ampak že od majhnega gleda po strani mojga atika. Če je pa zaspan, ga pa včasih tud pogledat ne sme-že vpije. Pa sploh ne vemo zakaj-verjetno zaradi pojave(črni z brki). Včasih se mu pa full smeji in se je z njim pripravljen igrat.

Glede starševske ljubezni-bom napisala kako je bilo pr men - ampak sedaj me Matija že glasno kličeuser posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
29.1.2010 11:44:34   
lenika
Jaz si tudi nisem mislila, da bom lahko imela še koga tako rada kot imam Matica, pa ni težko imeti rad še enega otročka. Ljubezen se potencira in deli.

Manna jaz nikoli nisem ponoči Matica niti Daše nosila. Dašo vzamemo k sebim če joka in če joka jo pač tolažim, nosi pa ne. Slej ko prej pa zaspi.

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
29.1.2010 11:54:12   
bačko
Mini ali ti lahko na ZS napišem glede ljubezni otrok?user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
29.1.2010 11:55:42   
mini86
ja sevedauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
29.1.2010 12:05:53   
bačko
Mini sem ti poslala ZS!Si ga dobila?user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
29.1.2010 12:15:50   
mini86
sm dubla in tud odgovorilauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
29.1.2010 12:41:01   
mini86
punce a ste kej razmišlale o celoletni karti za ZOO..
morm jim mail poslat k ne vem a traja celoletna od jan-dec al od tistega meseca ko kupiš..ker polletna je pa od junija naprej..ne vem ne zdi se mi drago 55€ zame pa za mojga pa loh gremo tja kdr hočmo..sj nebi zdj vsak tedn lazl po celm živalsem vrtu, greš enkrat ceuga čez, družič samo spodnji del, tretjič samo do igral in nakavo..kaj pa ve mislte..do 2 leta majo pa otroci itak zastonj..
komi čakam pa da bomo tm tud praznoval rojstni dan..mi je ful všeč ideja-še js bi tm praznovalauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?