endrina -> RE: Prepoved lakiranih in geliranih nohotov pri porodu??? (7.11.2009 19:06:47)
|
Nikoli nisem imela predolgih nohtov, da bi s tem popraskala svojega otroka. Imel sem jih na kratko postrižene in gelirane s francosko manikuro. Pred tem sem vedno imela krhke nohte, ki so se mi strašno cepili, včasih tudi v živo. Šele ko sem si jih začela gelirati,sem spoznala kako je to super, da greš na 5 tednov na oblikovanje in imaš celih 5 tednov mir (prej pa sem si jih skoraj dnevno morala urejati, da so koliko toliko zgledali), pa še lepo zgleda ko imaš francosko manikuro. Tako sem seveda presenečena, da je tolko negativnega mišljenja glede teh nohtov. Bo pa z medicinskega vidika verjetno res držalo tisto glede merjenja pulza, ko je ena punca napisala, ker to pa pri vseh operacijah delajo, samo jaz nisem vedela zakaj. Torej če vas prav razumem. Če normalno rodiš brez komplikacij, potem takšni nohti nikogar ne motijo. Ja kaj pri milem bogu pa pol naredijo, če se slučajno zakomplicira in ti naredijo carskega, saj tega gela ne moreš kar dol utrgat, še s težavo bi ga sam dol spilil (kar mislim da je z navadno pilico sploh nemogoče). Torej je boljše preventivno to dat naredit v salonu za vsak slučaj, al kaj mislite?
|
|
|
|