naja17 -> RE: Kako vprašat ali bi bila priča?? (13.11.2009 12:42:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Oprosti, ampak meni so to neki čudni prijatelji [sm=zmeden.gif] Stroški gor dol, če te nekdo vpraša kaj takega, naj bi sprejel, bil počaščen, za stroške se že zmeniš recimo: "Uuu, z veseljem, v čast mi je, vendar bom potreboval pomoč pri stroških bla bla", ker s pravimi prijatelji se da vse zmenit.... Jah ni vedno tako ... mojga je najboljši prijatelj prosil, če bi mu bil priča in moj, ki je bil takrat v totalni piz** z denarjem, mu je rekel da res z veseljem, samo da mu pa finančno ne bo mogel priskočit na pomoč ... in ta njegov prijatelj je rekel ... aja ... ja nič, pol bom pa komu drugemu rekel ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V tvojem primeru, ko gre res za tako majhno poroko, mi je pa potem res samo še 2 razloga prideta na misel: - ima ta tip res nekaj konkretno proti vajini poroki
- ta tip nima vsega pošlihtenega v svoji glavi
Pol to ni prijatelj v pravem pomenu besede... Vsaj zame ne... Kepica... Se strinjam z Njumi "saj je ziher mnogo ljudi, ki so veseli za vaju" Torej, če je tvoj ati vesel za vaju, zakaj pa ne [sm=smiley1.gif]? In le vred spravi svojega, sej mu ne rabiš pamet solit, samo povej mu, da bo vse še vredi in da ima tebe, sej je lahko kdorkoli priča [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|