Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako bi se vam zdelo... 16.6.2005 7:42:34
|
|
|
|
KIRA
|
ja, jaz bi se nasmejala, pa bi probala več zvedet. sicer dvomim, da bi me res kdo spoznal, pa vseeno. sem pač mal firbec....9nebesa
|
|
|
|
Kako bi se vam zdelo... 16.6.2005 8:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa prav nič ne moti,prav nasprotno zelo zanimivo je osebno spoznat osebo,s katero se pogovarjaš virtualno. Prav pred kratkim v bolnišnici sva se z eno iz RR spoznali:bravo:Ostajava na vezi na RR z razliko,da poznam njen obraz.
|
|
|
|
Kako bi se vam zdelo... 16.6.2005 8:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm prejšnji teden v City parku videla eno, kako šiba s svojima princeskama. In ker sem potem šla čist mimo nje, sem jo pozdravila. Je bla presenečena in ful prijazna. Sem ji povedala, da sem jo iz RR prepoznala po deklicah in ni bilo nobene zadrege. Vsaj mislim, da ne no :zmeden2: Nekaj besed sva spregovorili in to je bilo to. Drugače se pa tud jst velikokrat sprašujem, če srečam v Lj kakšno mamico, al je na RR al ne. sploh če me kakšna gleda in gleda :zmeden2:
|
|
|
Ime otrokaShilou.Miha (
32%)
Nel (
15%)
Matic (
36%)
Matija (
17%)
Število vseh glasov: 275Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!