|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako bi se vam zdelo...
16.6.2005 7:42:34   
KIRA
ja, jaz bi se nasmejala, pa bi probala več zvedet. sicer dvomim, da bi me res kdo spoznal, pa vseeno. sem pač mal firbec....9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   Kako bi se vam zdelo...
16.6.2005 8:24:56   
Anonimen
Mene pa prav nič ne moti,prav nasprotno zelo zanimivo je osebno spoznat osebo,s katero se pogovarjaš virtualno.
Prav pred kratkim v bolnišnici sva se z eno iz RR spoznali:bravo:Ostajava na vezi na RR z razliko,da poznam njen obraz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   Kako bi se vam zdelo...
16.6.2005 8:38:36   
Anonimen
Jst sm prejšnji teden v City parku videla eno, kako šiba s svojima princeskama. In ker sem potem šla čist mimo nje, sem jo pozdravila. Je bla presenečena in ful prijazna. Sem ji povedala, da sem jo iz RR prepoznala po deklicah in ni bilo nobene zadrege. Vsaj mislim, da ne no :zmeden2: Nekaj besed sva spregovorili in to je bilo to.
Drugače se pa tud jst velikokrat sprašujem, če srečam v Lj kakšno mamico, al je na RR al ne. sploh če me kakšna gleda in gleda :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   Kako bi se vam zdelo...
16.6.2005 8:40:41   
tesa
Me bi blo čist fajn:)- Sam kaj, ko smo vsi tko zadrgnjen in se bojimo kaj bo drugemu pasalo in kaj ne:zmeden: Meni se zdi, da me kakšna v parku paca in me mogoče pozna pa si me ne upa ogovorit:zmeden2:
Ne vem, men bi blo fajn.
Sem pa spoznala kar nekaj forumašic tako iz RR kot z Mon in so prav super:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime otroka
Shilou

.

Miha (32%)

Nel (15%)

Matic (36%)

Matija (17%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!